Umidificator de aer ultrasonic BLAUPUNKT AHS601

Cod produs: ahs601
Brand:
370,00 lei
Livrare in 2-3 zile
Umidificatorul de aer AHS601

AHS601 este un umidificator de aer de înaltă calitate cu ionizator încorporat, care vă ajută să păstrați umiditatea optimă a aerului la domiciliu sau la locul de muncă. AHS601 vă poate ajuta să rezolvați probleme cum ar fi dureri de cap, buze crăpate, mucus iritat sau probleme cu somnul, este, de asemenea, perfect pentru mediul înconjurător cu copii.

Umiditatea optimă a aerului este cuprinsă între 40-60%. Din păcate, în timpul sezonului de toamnă și iarnă, umiditatea aerului poate scădea până la 15% din cauza sistemelor de încălzire la domiciliu, de asemenea, aerul condiționat și echipamentele electrice reduc umiditatea aerului. Fiind prea mult timp în medii cu un nivel scăzut de umiditate a aerului poate duce la o varietate de probleme de sănătate, dar, de asemenea, scade sistemul nostru imunitar totuși, pe de altă parte, umiditatea prea mare a aerului susține creșterea bacteriilor și ciupercilor. AHS601 Umidificatorul de aer ne permite să menținem un nivel stabil de umiditate a aerului între 40-80% în funcție de preferințele individuale.

Terapiile care utilizează uleiuri esențiale naturale câștigă din popularitate în întreaga lume, pe lângă funcția estetică, aromoterapia este complementul perfect pentru alte tipuri de tratament. Umidificatorul de aer AHS601 vă permite să vă bucurați de parfumul preferat, care vă va calma simțurile, va stimula și va îmbunătăți starea de bine, tot ce trebuie să faceți este pur și simplu să luați adaptorul corect, să puneți câteva picături de ulei pe el, să introduceți adaptorul, dispozitivul și vă puteți bucura de momente încântătoare cu aer proaspăt, aromat și sănătos. Pentru aromoterapie ar trebui să utilizați numai uleiuri pe bază de apă.

Echipamentul electric răspândește ioni pozitivi în aer, unde ionizatorul încorporat se răspândește negativ ionizând în aer, ceea ce elimină în mod eficient efectul dăunător cauzat de computere, televizoare, radiouri și alte dispozitive electrice. Aerul ionizat negativ îmbunătățește bunăstarea și scade numărul de bacterii din aer și ajută la depășirea mirosului neplăcut.

Ecranul LED ușor de citit arată temperatura curentă și umiditatea aerului din cameră, iar temporizatorul permite setarea timpului de lucru al aparatului în 24 de ore de lucru. Datorită panoului tactil puteți programa cu ușurință dispozitivul AHS601, iar cu pilotul de la distanță vă puteți controla dispozitivul de oriunde vă aflați acasă. Rezervorul de apă mare (4,5 l) asigură un timp de lucru lung pe un singur rezervor.

Folosind filtrul de decalcifiere, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la depunerile de praf deasupra podelei sau mobilierului dvs. în jurul dispozitivului. Filtrele sunt disponibile ca accesoriu interschimbabil (ACC001).

Afișajul LED poate fi ușor oprit, pentru a putea fi utilizat confortabil în timpul nopții. AHS601 vă asigură că copiii dvs. dorm în cameră cu aer curat și sănătos, proiectarea inovatoare a dispozitivului a contribuit la reducerea zgomotului în timpul lucrului și la menținerea acestuia sub 35dB.

Functii
Functie de aromatizare a aerului
Functionare foarte silentioasa
Dimensiuni
22 x 15 x 35,7 cm
Capacitate rezervor de apa
4,5 litri
Alte detalii
Cartus de demineralizare
Ionizator integrat
Traductor glazurat din sticla ceramica
Display LCD cu panou de control cu touch
Indicator de umiditate ajustabil 40-90%
Temporizator
24 de ore
Eficacitate
>350ml/ora
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Functii:
Functie de aromatizare a aerului, Functionare foarte silentioasa
Dimensiuni:
22 x 15 x 35,7 cm
Capacitate rezervor de apa:
4,5 litri
Alte detalii:
Cartus de demineralizare, Ionizator integrat, Traductor glazurat din sticla ceramica, Display LCD cu panou de control cu touch, Indicator de umiditate ajustabil 40-90%
Temporizator:
24 de ore
Eficacitate:
>350ml/ora
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos