Scooter Submersibil Yamaha 220Li Negru/Albastru

Cod produs: Yamaha 220Li
Brand: Yamaha
4.800,00 lei
La comanda
Yamaha 220Li

Scooterul submersibil Yamaha 220Li poseda una dintre bateriile special concepute Yamaha Li-Ion si o cutie cu doua viteze pentru a asigura eficienta vitezei. Salveaza-ti energia si bucura-te de peisajele subacvatice. De asemenea , scooterul poate accelera pana la 5km pe ora, iar bateriile sunt interschimbabile cu aceleasi modele din gama Li.

Gama de Scootere Submersibile Yamaha
Avantaje

Bara de sustinere este rezistenta la impacturi si devine obiectul principal de navigare al utilizatorului. Are butoane pozitionate ergonomic pentru a fi utilizate usor. Are indicatoare speciale cu LED-uri.

Butonul de pornire si indicatorul de energie sunt separate pentru a nu fi accidental confundate.Indicatorul de energie poate fi mereu monitorizat pentru a-ti cunoaste status-ul bateriei.

Mai multe detalii

Bateriile Li-Ion sunt cele mai puternice baterii reincarcabile existente pentru consumul in masa. Tehnologia folosita in bateriile pentru produsele Yamaha este asemanatoare cu cea folosita pentru automobilele electrice din zilele noastre, astfel ca eficienta, acceleratia si durata lor de viata cresc.

De asemenea au un raport energie-masa foarte mare, insemnand ca bateriile pot stoca mult mai multa energie fata de restul celora existente pe piata. Se incarca mult mai repede ,iar restrictiile pentru traficul aerian cu bateriile de tip Li-Ion nu vor fi o problema.

Un alt avantaj al acestora este reprezentat de reincarcari. Ciclurile pot fi mult mai multe, iar bateria are o durata de viata extinsa, uzura fiind minima.

Bateriile special concepute pentru Scooterele Submersibile Yamaha sunt usor inlocuibile si reincarcabile. De asemenea sunt ECO-friendly, astfel ca nu contribuie la poluare. Ofera multa energie si capacitate fata de bateriile normale si pot fi inlocuite oricand.

Mai mult, bateriile Yamaha se pot schimba, de la 350Li la 550Li , sau de la 220Li la 350Li.

Metode de reincarcare a bateriei :

1.Pur si simplu insereaza cablul de reincarcare in portul specific reincarcarii fara sa scoti nimic din scooter.

2.Poti inlocui bateria cu totul. Scoate-o din compartimentul special si inlocuieste-o cu una noua deja incarcata si intoarce-te la aventurile tale !

Durata de functionare
60 minute
TImp de incarcare
3 ore
Viteza
5 km/h
Adancime maxima
30 metri
Tipul bateriei
Li-Ion-Akku, 22.2 V/4.0 Ah
Greutate neta
8,6 kg
Greutate colet
10,9 kg
Dimensiune colet
71 x 39,5 x 39,5 cm
Accesorii incluse
Aripioare ajutatoare
Baterie
Incarcator
Inele de etansare
Lubrifiant pentru piese
Manual de utilizare
Mount pentru camera GoPro
Pompa-aspirator
Gears (numar de viteze)
2
Putere dezvoltata
220 W
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Durata de functionare:
60 minute
TImp de incarcare:
3 ore
Viteza:
5 km/h
Adancime maxima:
30 metri
Tipul bateriei:
Li-Ion-Akku, 22.2 V/4.0 Ah
Greutate neta:
8,6 kg
Greutate colet:
10,9 kg
Dimensiune colet:
71 x 39,5 x 39,5 cm
Accesorii incluse:
Aripioare ajutatoare, Baterie, Incarcator, Inele de etansare, Lubrifiant pentru piese, Manual de utilizare, Mount pentru camera GoPro, Pompa-aspirator
Gears (numar de viteze):
2
Putere dezvoltata:
220 W
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
La comanda
 
ANPC
ANPC