Robot pentru uscat si calcat TUBIE

Cod produs: E8F73D
Brand: TUBIE
6.300,00 lei
Livrare in 2-3 zile

Probabil cea mai buna din lume (brevete la nivel mondial). Nici o alta masina de calcat nu poate face mai mult.

Acum aveti avantajul sa folositi noua masina de calcat pe o multitudine de haine: tricouri, pantaloni(fara pliuri), fuste, jachete si multe altele.


TUBIE usuca si calca hainele, fara sa lase cute.  Totul intr-un singur pas simplu, fara a depunde efort! Nimic nu se poate compara cu ceea ce poate face TUBIE.

Cu TUBIE ai mai mult timp liber


Veti avea timp sa va ocupati de alte lucruri mai importante sau, pur si simplu pentru relaxare, in timp ce TUBIE face treaba in locul dumneavoastra. Totul este gata in cateva momente. Conectati TUBIE si apoi lasati-l sa rezolve problemele!

TUBIE este rapid si eficient

Este usor sa calci cu TUBIE - 3 pasi simpli:
Practic, tot ce trebuie sa faceti este sa fixati haina pe care doriti sa o calcati pe suportul de calcat. TUBIE poate usca chiar si pantaloni sau orice piesa vestimentara de strada.
Apoi, prindeti imbracamintea cu ajutorul clemelor speciale, care va vor fi furnizate odata cu TUBIE. Acestea vor ajuta la fixarea hainei in timpul procesului de uscare si calcare.

Baza TUBIE este construita in forma unui scaun de birou. Cu aceasta tehnica simpla, puteti regla inaltimea masinii de calcat in functie de preferinte. Astfel, este usor de utilizat atat de catre persoanele inalte cat si de cele de statura mica.

TUBIE este o masina de calcat de inalta performanta care, are nevoie de doar 220V pentru a functiona, facand o economie uimitoare la factura de energie electrica. De exemplu, o camasa, uscata si calcata costa 0,03 euro (aproximativ 13 bani).

TUBIE ocupa putin spatiu, este rapid si simplu. Cele cinci roti ale sale ii ofera flexibilitate, insa si stabilitate.

 

Cu TUBIE, aveti posibilitatea sa uscati si sa calcati orice piesa vestimentara de strada. Tricou, pantaloni, bluza, jacheta, totul devine uscat si calcat in cel mai scurt timp! De acum puteti sa va ocupati de alte lucruri mai importante in timp ce TUBIE face treaba in locul dumneavoastra. 

Manipularea este simpla: trage haina uda pe masina, aplicati clipsuri pentru intindere (pentru intindere chiar si in zonele cu probleme), comutati cronometrul electronic si ati terminat. Procesul de uscare si de calcat incepe.

Nu toate bucatile de material textil au aceeasi calitate. Astfel, clipsurile pentru intindere sunt atasate la TUBIE cu scopul de a se descurca usor cu partile dificile de imbracaminte.

Pentru un control usor al procesului de uscare, dispozitivul este rotativ si poate fi ajustat in inaltime.

Cu TUBIE nu este nevoie de un timp de incalzire sau de o reglare manuala a temperaturii / material (lenjerie, matase etc). Temperatura se ajusteaza automat la tipul de material.

Dupa ce a terminat de ciclul de lucru si un ciclu pentru racire (anti-sifonare), aparatul se va opri automat. Posibilitatile de aplicare ale masinii de calcat TUBIE nu sunt depasite de nicio alta masina de calcat, curatatorie sau calandru rotativ.

Putere
3200 W aparat de incalzire
120 W ventilator
Greutate
14,5 kg
Timp aproximativ calcare camasa
4-6 minute
Alimentare
220V / 50Hz , 14,6 Amp.
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Putere:
3200 W aparat de incalzire, 120 W ventilator
Greutate:
14,5 kg
Timp aproximativ calcare camasa:
4-6 minute
Alimentare:
220V / 50Hz , 14,6 Amp.
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos