Robot pentru tuns gazonul Honda MIIMO HRM520K1

Cod produs: Honda 520K1
Brand: Honda
9.200,00 lei
Livrare in 5-10 zile
Honda HRM520K1 in actiune !

Honda oferă două modele Miimo care sunt identice în mărime și design. Ambele cositoare folosesc un mecanism de tăiere cu trei lamele, care asigură o lățime de tăiere de 8,7 inci și ambele utilizează același motor de 2500 rpm. Lamele ascuțite taie iarba într-o gramada de pudră aproape asemănătoare cu pulberea, care adaugă substanțe nutritive la gazonul tău și nu necesită pungi sau grătare.

 

Miimo nu se conectează la niciun dispozitiv mobil și nu oferă o aplicație mobilă sau o telecomandă. Toate programele se fac cu panoul de control de la bord. Se poate manipula în pante de până la 25 de grade și are o înălțime reglabilă de tăiere de 0,8 până la 2,4 inci. Motorul este extrem de silențios scoate 62dB în modul Standard și 55dB în modul silențios.

Modelul HRM 310 măsoară 10,8 x 21,7 x 25,4 inci (HWD), cântărește 25,6 kilograme și folosește un geam din plastic gri și alb care îl protejează de elementele respective. Ca și în cazul modelului Robomow RS622, acesta utilizează un design plutitor, care îi permite să se conformeze conturului gazonului dvs. și are senzori încorporați pentru a detecta firele de perimetru care îi împiedică să se rătăcească. De asemenea, are senzori de siguranță încorporați, care vor închide mașina de tuns iarba dacă intră în contact cu orice obiect solid, dar nu are senzor de ploaie cum este cel care vine cu mașina de tuns iarba Worx Landroid. Deși Miimo poate funcționa în timp ce plouă, nu ar trebui să fie expus la balti, deci dacă doriți să întrerupeți ciclul de lucru programat, va trebui să ieșiți în ploaie și să-l opriți folosind controalele de la bord.

Deși Miimo poate fi instalat automat și de fapt vine cu instrucțiuni care vă arată cum să măsurați și să stabiliți o sârmă perimetrală, Honda insistă asupra faptului că un distribuitor autorizat ar trebui sa realizeze instalarea și configurarea mașinii de tuns iarba pentru o performanță optima.

În partea superioară a mașinii de tuns iarba există un buton roșu mare, o ușă a panoului de control și un cadran pentru reglarea lungimii de tăiere. Apăsarea butonului închide imediat alimentarea și deschide ușa panoului de control pentru a dezvălui tastatura cu 18 butoane și ecranul LCD de 2,7 x 1,5 inci pentru a programa Miimo și a porni și opri manual. Ecranul de meniu afișează ora și ziua curentă și conține șase submeniuri: Timer de lucru, Setare gazon, Diagnostice, Istoric, Setări sistem și Expert config.

Mai multe detalii

Meniul Cronometru de lucru vă permite să programați anumite zile și ore de pornire pentru mașina de tuns iarbă pentru a-și face treaba. Aveți posibilitatea să începeți la momente diferite în zile diferite și să configurați două cicluri de funcționare pe zi dacă preferați să scoateți mașina de tuns iarbă dimineața și din nou noaptea. Există, de asemenea, o setare de programare sezonieră pe care o puteți configura pentru a se adapta ratelor de creștere mai rapide și mai lente pentru fiecare sezon și un timer silențios care reglează viteza lamei și a roții pentru a face mașina de tuns iarbă să funcționeze mai incet.

Utilizați meniul Diagnostic pentru a verifica puterea semnalului firului și pentru a vă asigura că mașina de tuns iarbă se află în raza de acțiune a stației de bază. Aici puteți testa și intervalul fiecărui punct de pornire. Meniul Istoric vă permite să verificați statistici cum ar fi timpul total de operare și de încărcare și orice defecțiuni sau erori care au apărut. În Setări sistem puteți selecta limba meniului, regla contrastul ecranului, setați datele și ora și configurați setările anti-furt care includ o alarmă sonoră care se aude la preluarea mașinii de tuns iarba și un număr PIN personalizat anti-furt care trebuie să intrați pentru a recâștiga controlul mașinii de tuns iarbă dacă este oprită manual în timpul funcționării sau scoaterii din doc.

Suprafata maxima
3000 mp
Marimi de toate dimensiunile
L(De la 1001 la 3000 mp)
Lama metalica
Da
Controlul Aplicatiei
Nu
Greutate cu bateriile incluse (Kg)
11,9 kg
Dimensiunile robotului (LxWxH)
63,5 x 55 x 28,7 cm
Înălțimea tăierii (min-max) (mm)
20-60
Sistem de taiere
3 lame reversibile
Baterii Lithium-Ion (25,9V)
1x3,6 Ah
Timp mediu de lucru [h]
01:00
Gama
Honda MIIMO
Mod de reincarcare
Automat
Senzor de ploaie
Nu
Nivel de protectie
EPX4
Statie de incarcare
Da
Self-Leveling
Nu
Eco Mode
Nu
Senzorii ZGS Sensors (iarba căzută)
Nu
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Suprafata maxima:
3000 mp
Marimi de toate dimensiunile:
L(De la 1001 la 3000 mp)
Lama metalica:
Da
Controlul Aplicatiei:
Nu
Greutate cu bateriile incluse (Kg):
11,9 kg
Dimensiunile robotului (LxWxH):
63,5 x 55 x 28,7 cm
Înălțimea tăierii (min-max) (mm):
20-60
Sistem de taiere:
3 lame reversibile
Baterii Lithium-Ion (25,9V):
1x3,6 Ah
Timp mediu de lucru [h]:
01:00
Gama:
Honda MIIMO
Mod de reincarcare:
Automat
Senzor de ploaie:
Nu
Nivel de protectie:
EPX4
Statie de incarcare:
Da
Self-Leveling:
Nu
Eco Mode:
Nu
Senzorii ZGS Sensors (iarba căzută):
Nu
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos