Robot pentru tuns gazonul Honda MIIMO HRM310K1

Cod produs: Honda 310K1
Brand: Honda
8.360,00 lei
Livrare in 5-10 zile
Honda HRM310K1 in actiune

Honda oferă două modele Miimo care sunt identice în mărime și design. Ambele cositoare folosesc un mecanism de tăiere cu trei lamele, care asigură o lățime de tăiere de 8,7 inci și ambele utilizează același motor de 2500 rpm. Lamele ascuțite taie iarba într-o gramada de pudră aproape asemănătoare cu pulberea, care adaugă substanțe nutritive la gazonul tău și nu necesită pungi sau grătare.

 

Miimo nu se conectează la niciun dispozitiv mobil și nu oferă o aplicație mobilă sau o telecomandă. Toate programele se fac cu panoul de control de la bord. Se poate manipula în pante de până la 25 de grade și are o înălțime reglabilă de tăiere de 0,8 până la 2,4 inci. Motorul este extrem de silențios scoate 62dB în modul Standard și 55dB în modul silențios.

Modelul HRM 310 măsoară 10,8 x 21,7 x 25,4 inci (HWD), cântărește 25,6 kilograme și folosește un geam din plastic gri și alb care îl protejează de elementele respective. Ca și în cazul modelului Robomow RS622, acesta utilizează un design plutitor, care îi permite să se conformeze conturului gazonului dvs. și are senzori încorporați pentru a detecta firele de perimetru care îi împiedică să se rătăcească. De asemenea, are senzori de siguranță încorporați, care vor închide mașina de tuns iarba dacă intră în contact cu orice obiect solid, dar nu are senzor de ploaie cum este cel care vine cu mașina de tuns iarba Worx Landroid. Deși Miimo poate funcționa în timp ce plouă, nu ar trebui să fie expus la balti, deci dacă doriți să întrerupeți ciclul de lucru programat, va trebui să ieșiți în ploaie și să-l opriți folosind controalele de la bord.

Deși Miimo poate fi instalat automat și de fapt vine cu instrucțiuni care vă arată cum să măsurați și să stabiliți o sârmă perimetrală, Honda insistă asupra faptului că un distribuitor autorizat ar trebui sa realizeze instalarea și configurarea mașinii de tuns iarba pentru o performanță optima.

În partea superioară a mașinii de tuns iarba există un buton roșu mare, o ușă a panoului de control și un cadran pentru reglarea lungimii de tăiere. Apăsarea butonului închide imediat alimentarea și deschide ușa panoului de control pentru a dezvălui tastatura cu 18 butoane și ecranul LCD de 2,7 x 1,5 inci pentru a programa Miimo și a porni și opri manual. Ecranul de meniu afișează ora și ziua curentă și conține șase submeniuri: Timer de lucru, Setare gazon, Diagnostice, Istoric, Setări sistem și Expert config.

Mai multe detalii

În meniul Setare gazon puteți alege între modul Auto (temporizat) și modul Manual (untimed). În modul Auto puteți alege unul dintre cele trei modele de cosit (direcțional, aleatoriu, amestecat) și permiteți lucruri precum Edge Cutting, care trimite mașina de tuns iarba de două ori pe săptămână pentru a tăia zona apropiată de firul perimetral și Cutting Spiral, cositorul începe tăierea într-un model concentrat de spirală când întâlnește iarba mai densa. Aici puteți configura și până la trei puncte de pornire pentru fiecare zi a săptămânii. Acest lucru este ideal pentru modelele de gazon mai mari și mai complexe, deoarece permite mașinii de tuns iarba să înceapă tăierea în diferite zone ale gazonului pentru a asigura un aspect uniform. Această secțiune conține, de asemenea, o secțiune de plantare a gazonului în care introduceți informații precum dimensiunea gazonului, lungimea perimetrului și direcția de andocare.

Suprafata maxima
1500 mp
Marimi de toate dimensiunile
L(De la 1001 la 3000 mp)
Lama metalica
Da
Controlul Aplicatiei
Nu
Greutate cu bateriile incluse (Kg)
11,6 kg
Dimensiunile robotului (LxWxH)
63,5 x 55 x 28,7 cm
Înălțimea tăierii (min-max) (mm)
20-60
Sistem de taiere
3 lame reversibile
Baterii Lithium-Ion (25,9V)
1x1,8 Ah
Timp mediu de lucru [h]
00:40
Gama
Honda MIIMO
Mod de reincarcare
Automat
Senzor de ploaie
Nu
Nivel de protectie
IPx4
Statie de incarcare
Da
Self-Leveling
Nu
Eco Mode
Nu
Senzorii ZGS Sensors (iarba căzută)
Nu
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Suprafata maxima:
1500 mp
Marimi de toate dimensiunile:
L(De la 1001 la 3000 mp)
Lama metalica:
Da
Controlul Aplicatiei:
Nu
Greutate cu bateriile incluse (Kg):
11,6 kg
Dimensiunile robotului (LxWxH):
63,5 x 55 x 28,7 cm
Înălțimea tăierii (min-max) (mm):
20-60
Sistem de taiere:
3 lame reversibile
Baterii Lithium-Ion (25,9V):
1x1,8 Ah
Timp mediu de lucru [h]:
00:40
Gama:
Honda MIIMO
Mod de reincarcare:
Automat
Senzor de ploaie:
Nu
Nivel de protectie:
IPx4
Statie de incarcare:
Da
Self-Leveling:
Nu
Eco Mode:
Nu
Senzorii ZGS Sensors (iarba căzută):
Nu
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos