Robot pentru tenis de masa ROBOPONG 2055

Cod produs: Robopong 2055
Brand: Newgy
4.490,00 lei
La comanda
ROBOPONG 2055 in actiune !

Partener personal de antrenament. 
Performanta imbunatatita, mai rapid si mai precis

ROBO-PONG 2055 a fost echipat cu cele mai recente componente electronice si software, oferindu-i mai multa precizie , fiabilitate si viteza decat predecesorul sau ROBO-PONG 2050

Robo-Pong merge digital
DONIC recomanda in mod deosebit robotul inteligent de tenis de masa Robo-Pong 2055 pentru fiecare cerinta. Controlul digital ofera un control exact asupra vitezei, livrarii si plasarii precise. Robo-Pong 2055 in modul normal ofera un control manual simplu asupra tuturor functiilor, cum ar fi viteza, centrifugarea, plasarea si livrarea intre curse. In timpul antrenamentului, jucatorul poate accesa 64 de exercitii, se poate antrena ca un profesionist. Sistemul de meniuri de tip celula este extrem de usor de utilizat si este disponibil in 6 limbi. Este posibil sa creati si sa stocati propriile exercitii atunci cand sunteti conectati la PC-ul Windows.

Mai multe detalii

Capul robotului

Poate livra pana la 170 bile pe minut cu o viteza maxima de 160 km / h. Acesta poate fi programat pentru topspin, contra lovit, lateral si backspin. Plasarea exacta a mingii este realizata cu 21 de pozitii oscilante si 30 de viteze diferite.

 

Digital Control Box

64 exercitii alese care pot fi programate pentru fiecare standard de joc (descris in manual). Puteti alege viteza mingii, intervalul si plasarea. Windows Computer potrivit pentru exercitiile dvs. personalizate. Ghid de setare

Sistem de plasa de colectare se monteaza si se aduna rapid. Colecteaza bilele si le indreapta spre robot, permitand astfel continuarea instruirii.

 

Capacitate mingii
200
Montaj
Mediu
Frecventa servire (mingii / minut)
1-160
Moduri de servire
Backspin
Contra
Functie AIM
Lob
Push
Serveaza
Sidespin
Topspin
Telecomanda
Da
Greutate neta
8 kg
Viteza bilei
<10 - 120 km / h
Plasa de reciclare
Da
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Capacitate mingii:
200
Montaj:
Mediu
Frecventa servire (mingii / minut):
1-160
Moduri de servire:
Backspin, Contra, Functie AIM, Lob, Push, Serveaza, Sidespin, Topspin
Telecomanda:
Da
Greutate neta:
8 kg
Viteza bilei:
<10 - 120 km / h
Plasa de reciclare:
Da
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
La comanda
 
ANPC
ANPC