0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Robot pentru curatarea piscinei SOLAR-BREEZE NX1 Resigilat

Brand: Solar Pool Technologies, Inc.   |  Cod produs: SOLAR-BREEZE
3.500,00 lei
La comanda
O revolutie in curatarea piscinelor

SOLAR-BREEZE este un nou concept in curatarea piscinelor, care va ajuta in economisirea timpului, a energiei si a costurilor. Majoritatea sistemelor de curatare sunt concepute pentru a curata piscinele de la baza, dupa ce materia organica, reziduurile si praful s-au transformat intr-un  dop de mizerie.

Cele mai multe dintre materialele care ajung la baza piscinei plutesc la suprafata  aproximativ 3 ore inainte sa se scufunde. Daca aceste resturi ar fi fost indepartate de la suprafata, sistemele de curatare pentru baza piscinei nu ar mai trebui folosite la fel de des. In plus, mai putine bacterii s-ar acumula in piscina, deoarece reziduurile sunt indepartate inainte ca acestea sa inceapa sa se descompuna in lumina soarelui.

Nu necesita alimentarea la curent

Robotul SOLAR-BREEZE pentru curatarea piscinei la suprafata este alimentat cu ajutorul panourilor solare. Fara a depune vreun efort, acest robot elimina 90-95 % din reziduuri - frunze, polen, praf, chiar si lotiuni de protectie solara de la suprafata apei, inainte de a se depune la baza acesteia. Folosirea acestui robot nu necesita alimentarea la curent, folosind doar energie solara.

Economisire a energiei si a costurilor

Folosind robotul SOLAR-BREEZE, inseamna mult mai putine reziduuri de curatat de la baza piscinei. Prin urmare, posesorii robotului reduc substantial folosirea sistemului de filtrare al apei si implicit, costurile la energia electrica.

IMPORTANT!

Produsul are geamul de plastic de pe partea superioara crapat.

 

Robot pentru curatarea piscinei SOLAR-BREEZE NX1 Resigilat / 3.500,00 lei
La comandă