Robot pentru curatarea piscinei SOLAR-BREEZE NX1 Resigilat

Cod produs: SOLAR-BREEZE
3.500,00 lei
La comanda
O revolutie in curatarea piscinelor

SOLAR-BREEZE este un nou concept in curatarea piscinelor, care va ajuta in economisirea timpului, a energiei si a costurilor. Majoritatea sistemelor de curatare sunt concepute pentru a curata piscinele de la baza, dupa ce materia organica, reziduurile si praful s-au transformat intr-un  dop de mizerie.

Cele mai multe dintre materialele care ajung la baza piscinei plutesc la suprafata  aproximativ 3 ore inainte sa se scufunde. Daca aceste resturi ar fi fost indepartate de la suprafata, sistemele de curatare pentru baza piscinei nu ar mai trebui folosite la fel de des. In plus, mai putine bacterii s-ar acumula in piscina, deoarece reziduurile sunt indepartate inainte ca acestea sa inceapa sa se descompuna in lumina soarelui.

Nu necesita alimentarea la curent

Robotul SOLAR-BREEZE pentru curatarea piscinei la suprafata este alimentat cu ajutorul panourilor solare. Fara a depune vreun efort, acest robot elimina 90-95 % din reziduuri - frunze, polen, praf, chiar si lotiuni de protectie solara de la suprafata apei, inainte de a se depune la baza acesteia. Folosirea acestui robot nu necesita alimentarea la curent, folosind doar energie solara.

Economisire a energiei si a costurilor

Folosind robotul SOLAR-BREEZE, inseamna mult mai putine reziduuri de curatat de la baza piscinei. Prin urmare, posesorii robotului reduc substantial folosirea sistemului de filtrare al apei si implicit, costurile la energia electrica.

IMPORTANT!

Produsul are geamul de plastic de pe partea superioara crapat.

 

Fara cablu, furtun sau alte accesorii necesare, doar robotul SOLAR-BREEZE in piscina, rotind comutatorul in pozitia “ON”. Acesta functioneaza in mod automat, pe tot parcursul zilei, pastrand piscina curata si stralucitoare.
Robotul SOLAR-BREEZE este dotat de asemenea cu o baterie reincarcabila Lithium Ion, care se incarca pe durata zilei de la lumina soarelui. Ca urmare, robotul dumneavoastra va functiona timp de cateva ore dupa apus, folosind puterea stocata în baterie pe timpul zilei.
Sistemul de filtrare al apei in piscine este de cele mai multe ori, cel de-al doilea mare consumator de energie electrica al locuintei, dupa aerul conditionat. SOLAR-BREEZE permite proprietarilor de piscina sa reduca frecventa folosirii acestuia si implicit, reducerea emisiilor de CO2.
 

 

 
 
ECONOMISIRE A TIMPULUI
 
Cu SOLAR-BREEZE, piscina dumneavoastra este intotdeauna pregatita de inot sau de petrecere, fara a mai fi nevoie de o curatare manuala a acesteia. Multi proprietari de piscine, pierd foarte mult timp in curatarea piscinei cu ajutorul plasei.
SOLAR-BREEZE elimina aceasta modalitate si va asigura piscina mereu curata. Bazinele aduna praf, frunze, material organice, polen. Cum multi dintre proprietarii de piscine nu isi permit sa foloseasca filtrul de curatare in permanenta, acestia utilizeaza clasica metoda, plasa de curatat.
Cu SOLAR-BREEZE renuntati la plasa manuala. Utilizand doar energie solara, acest robot inteligent functioneaza intreaga zi, curatand toate reziduurile din bazin, fara niciun cost.
 

SOLAR-BREEZE este un robot inteligent, alimentat cu energie solara. Acesta este dotat cu un dispensator de clor alcatuit din trei compartimente.

Robotul functioneaza doar alimentat cu energie solara, incarcadu-si bateria Lithium Ion pe timpul zilei, pentru a putea fi utilizat cu usurinta, pret de cateva ore dupa apunerea soarelui.

 
 

 

 
DESPRE SUPRAFATA DE CURATARE

SOLAR-BREEZE este singurul robot pentru curatare a piscinei care are un design special pentru a cauta si a aduna reziduurile de pe suprafata piscinei.

Padela din spate a acestuia este folosita pentru a se deplasa pe suprafata piscinei iar padela din fata este folosita pentru a aduna reziduurile. De asemenea, SOLAR-BREEZE este dotat cu patru roti pe fiecare colt, ceea ce permite robotului sa se redreseze de fiecare data cand intampina un obstacol.

Computerul de bord declanseaza un sezor in momentul in care robotul este blocat de un obstacol, determinandu-l sa isi schimbe directia de mers.
 
 
DESPRE PRODUSELE CHIMICE PENTRU PISCINA
 
SOLAR-BREEZE este dotat cu un dispensator chimic pentru piscina. Acesta poate transporta un maximum de 3 tablete de clor solide, care vor fi dizolvate lent si vor fi imprastiate uniform, in timp ce robotul va curata piscina de reziduuri.
 

 

ECONOMISITI ENERGIE SI BANI

Cu ajutorul robotului SOLAR-BREEZE, puteti curata piscina intr-un timp scurt si fara niciun cost, acesta folosind doar energia solara. Utilizatorii acestuia vor reduce seminificativ folosirea pompei piscinei si implicit, costurile facturii de energie electrica.
 
 
ECONOMISITI TIMP
 
Multi proprietari de piscine, pierd foarte mult timp in curatarea piscinei cu ajutorul plasei.
SOLAR-BREEZE elimina aceasta modalitate si va asigura piscina mereu curata.
 
 
 
 
SCAD COSTURILE FACTURILOR
 
SOLAR-BREEZE elimina 90-95 % din reziduuri - frunze, polen, praf, chiar si lotiuni de protectie solara de la suprafata apei, inainte de a se depune la baza acesteia . Folosirea acestui robot nu necesita alimentarea la curent, folosind doar energie solara. Cele mai multe dintre materialele care ajung la baza piscinei plutesc la suprafata aproximativ 3 ore inainte sa se scufunde.
Daca aceste resturi ar fi fost indepartate de la suprafata, sistemele de curatare pentru baza piscinei nu ar mai trebui folosite la fel de des. In plus, mai putine bacterii s-ar acumula in piscina, deoarece reziduurile vor fi indepartate inainte ca acestea sa inceapa sa se descompuna in lumina soarelui. Ca rezultat, proprietarii robotului SOLAR-BREEZE reduc utilizarea pompei de piscine cu ½ pana la 2/3. In cele mai multe cazuri, investitia in robotul SOLAR-BREEZE este acoperita in mai putin de un an, datorita reducerii seminificative a costurilor facturii energiei electrice.

 

ELIMINATI CURATATUL MANUAL AL BAZINULUI
 
Bazinele aduna praf, frunze, material organice, polen. Cum multi dintre proprietarii de piscine nu isi permit sa foloseasca filtrul de curatare in permanenta, acestia utilizeaza clasica metoda, plasa de curatat. Cu SOLAR-BREEZE renuntati la plasa manuala. Utilizand doar energie solara, acest robot inteligent functioneaza intreaga zi, curatand toate reziduurile din bazin, fara niciun cost. Chiar si dupa apusul soarelui, SOLAR-BREEZE continua sa curate piscina timp de cateva ore, cu ajutorul bateriei reincarcabile Lithium Ion. Cand bateria incepe sa scada sub nivelul normal, acesta se va opri si va indica un buton rosu specificand – baterie descarcata. La rasaritul soarelui, bateria se va reincarca singura iar SOLAR-BREEZE va porni automat.
 
 
PROTEJAREA MEDIULUI
 
Sistemul de filtrare al apei in piscina este de cele mai multe ori, cel de-al doilea mare consumator de energie electrica al locuintei, dupa aerul conditionat. Combustibilul ars pentru a produce aceasta electricitate produce tone de emisii de CO2. O pompa de bazin 2HP care ar rula pe tot parcursul anului, emite CO2 la fel de mult cat un SUV intr-un an. (a se vedea comparatia de mai jos).
 
Avand un eco-friendly Solar-Breeze in piscina, acesta va permite sa reduceti utilizarea pompei de piscina cu ½ pana la 2/3, rezultand scaderea costului la energia electrica si reducerea emisiilor de CO2. In timpul utilizarii robotului SOLAR-BREEZE, nu doar reduceti timp, costuri si energie ci ajutati si la protejarea mediului, prin reducerea emisiilor de CO2.

Cat de des trebuie curatata tava de reziduuri?

Acest lucru depinde de cat de multe reziduuri se aduna la suprafata piscinei. SOLAR-BREEZE este dotat cu un geam transparent care va permite sa verificati in momentul in care tava este plina si necesita curatarea.

Tava de reziduuri SOLAR-BREEZE are capacitatea de colectare de aproximativ doua ori mai mare fata de celelalte sisteme de curatare a piscinei. Ca urmare, daca in mod normal curatati tava pentru reziduuri o data pe saptamana, cu SOLAR-BREEZE o veti curata o data la doua saptamani.

Care este durata de viață a bateriei?

SOLAR-BREEZE foloseste o baterie Lithium Ion reincarcabila care are o durata de viata de 1000 de cicluri sau chiar mai mult. Ca urmare, bateria are o durata aproximativa de 2 ani in conditiile in care SOLAR-BREEZE este utilizat zilnic. In cazul in care acesta este utilizat ocazional, durata de viata a bateriei creste substantial.

SOLAR-BREEZE necesita o depozitare adecvata, evitandu-se temperaturile foarte scazute.

Cat de des trebuie curatata sau schimbata sita filtrului din tava de colectare a reziduurilor?

Sita filtrului este realizata dintr-un material extrem de durabil. Aceasta trebuie indepartata si clatita dupa fiecare golire a tavei de colectare a reziduurilor. Va recomandam inlocuirea acestui filtru de doua ori pe an in cazul utilizarii pe tot parcursul anului. Pentru utilizarea sezoniera, incepeti fiecare sezon cu un filtru nou. Filtrele noi pot fi achizitionate de la distribuitorul autorizat.

SOLAR-BREEZE functioneaza cand este innorat?

Solar-Breeze necesita suficienta lumina directa a soarelui pentru a asigura pornirea motoarelor si incarcarea bateriei. Cu toate acestea, panourile solare au fost intentionat supradimensionate, astfel incat acestea sunt capabile sa absoarba suficienta energie pentru a alimenta unitatea, chiar si in zilele acoperite de nori. In astfel de zile, durata de utilizare a SOLAR-BREEZE se reduce. In zilele ploioase, acesta nu va putea fi utilizat sau, va avea o durata limitata de functionare.

SOLAR-BREEZE trebuie depozitat in incapere in zilele ploioase?

Singurul moment in care SOLAR-BREEZE trebuie inlaturat din piscina este acela cand piscina este folosita pentru a inota, tava de colectare a reziduurilor este golita sau cand se adauga clorul in dispensator. SOLAR-BREEZE este proiectat sa reziste la ciclurile normale de vreme – ploaie, vant. Cu toate acestea, ar trebui sa fie inlaturat din piscina in caz de vreme severa, cum ar fi tornadele sau uraganele.

 

Va funcționa SOLAR-BREEZE intr-un bazin cu apa sarata?

Da, SOLAR-BREEZE va elimina in mod eficient resturile de la suprafata, in orice tip de bazin. Unii proprietari de piscina cu sisteme de apa sarata nu folosesc dispensatorul de clor SOALR-BREEZE. Alții folosesc aceasta metoda pentru a asigura curatarea pe timpul zilei, atunci cand pompa piscinei si sistemul de apa sarata nu sunt active.

REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Fara cablu, furtun sau alte accesorii necesare, doar robotul SOLAR-BREEZE in piscina, rotind comutatorul in pozitia “ON”. Acesta functioneaza in mod automat, pe tot parcursul zilei, pastrand piscina curata si stralucitoare.
Robotul SOLAR-BREEZE este dotat de asemenea cu o baterie reincarcabila Lithium Ion, care se incarca pe durata zilei de la lumina soarelui. Ca urmare, robotul dumneavoastra va functiona timp de cateva ore dupa apus, folosind puterea stocata în baterie pe timpul zilei.
Sistemul de filtrare al apei in piscine este de cele mai multe ori, cel de-al doilea mare consumator de energie electrica al locuintei, dupa aerul conditionat. SOLAR-BREEZE permite proprietarilor de piscina sa reduca frecventa folosirii acestuia si implicit, reducerea emisiilor de CO2.
 

 

 
 
ECONOMISIRE A TIMPULUI
 
Cu SOLAR-BREEZE, piscina dumneavoastra este intotdeauna pregatita de inot sau de petrecere, fara a mai fi nevoie de o curatare manuala a acesteia. Multi proprietari de piscine, pierd foarte mult timp in curatarea piscinei cu ajutorul plasei.
SOLAR-BREEZE elimina aceasta modalitate si va asigura piscina mereu curata. Bazinele aduna praf, frunze, material organice, polen. Cum multi dintre proprietarii de piscine nu isi permit sa foloseasca filtrul de curatare in permanenta, acestia utilizeaza clasica metoda, plasa de curatat.
Cu SOLAR-BREEZE renuntati la plasa manuala. Utilizand doar energie solara, acest robot inteligent functioneaza intreaga zi, curatand toate reziduurile din bazin, fara niciun cost.
 

SOLAR-BREEZE este un robot inteligent, alimentat cu energie solara. Acesta este dotat cu un dispensator de clor alcatuit din trei compartimente.

Robotul functioneaza doar alimentat cu energie solara, incarcadu-si bateria Lithium Ion pe timpul zilei, pentru a putea fi utilizat cu usurinta, pret de cateva ore dupa apunerea soarelui.

 
 

 

 
DESPRE SUPRAFATA DE CURATARE

SOLAR-BREEZE este singurul robot pentru curatare a piscinei care are un design special pentru a cauta si a aduna reziduurile de pe suprafata piscinei.

Padela din spate a acestuia este folosita pentru a se deplasa pe suprafata piscinei iar padela din fata este folosita pentru a aduna reziduurile. De asemenea, SOLAR-BREEZE este dotat cu patru roti pe fiecare colt, ceea ce permite robotului sa se redreseze de fiecare data cand intampina un obstacol.

Computerul de bord declanseaza un sezor in momentul in care robotul este blocat de un obstacol, determinandu-l sa isi schimbe directia de mers.
 
 
DESPRE PRODUSELE CHIMICE PENTRU PISCINA
 
SOLAR-BREEZE este dotat cu un dispensator chimic pentru piscina. Acesta poate transporta un maximum de 3 tablete de clor solide, care vor fi dizolvate lent si vor fi imprastiate uniform, in timp ce robotul va curata piscina de reziduuri.
 

 

ECONOMISITI ENERGIE SI BANI

Cu ajutorul robotului SOLAR-BREEZE, puteti curata piscina intr-un timp scurt si fara niciun cost, acesta folosind doar energia solara. Utilizatorii acestuia vor reduce seminificativ folosirea pompei piscinei si implicit, costurile facturii de energie electrica.
 
 
ECONOMISITI TIMP
 
Multi proprietari de piscine, pierd foarte mult timp in curatarea piscinei cu ajutorul plasei.
SOLAR-BREEZE elimina aceasta modalitate si va asigura piscina mereu curata.
 
 
 
 
SCAD COSTURILE FACTURILOR
 
SOLAR-BREEZE elimina 90-95 % din reziduuri - frunze, polen, praf, chiar si lotiuni de protectie solara de la suprafata apei, inainte de a se depune la baza acesteia . Folosirea acestui robot nu necesita alimentarea la curent, folosind doar energie solara. Cele mai multe dintre materialele care ajung la baza piscinei plutesc la suprafata aproximativ 3 ore inainte sa se scufunde.
Daca aceste resturi ar fi fost indepartate de la suprafata, sistemele de curatare pentru baza piscinei nu ar mai trebui folosite la fel de des. In plus, mai putine bacterii s-ar acumula in piscina, deoarece reziduurile vor fi indepartate inainte ca acestea sa inceapa sa se descompuna in lumina soarelui. Ca rezultat, proprietarii robotului SOLAR-BREEZE reduc utilizarea pompei de piscine cu ½ pana la 2/3. In cele mai multe cazuri, investitia in robotul SOLAR-BREEZE este acoperita in mai putin de un an, datorita reducerii seminificative a costurilor facturii energiei electrice.

 

ELIMINATI CURATATUL MANUAL AL BAZINULUI
 
Bazinele aduna praf, frunze, material organice, polen. Cum multi dintre proprietarii de piscine nu isi permit sa foloseasca filtrul de curatare in permanenta, acestia utilizeaza clasica metoda, plasa de curatat. Cu SOLAR-BREEZE renuntati la plasa manuala. Utilizand doar energie solara, acest robot inteligent functioneaza intreaga zi, curatand toate reziduurile din bazin, fara niciun cost. Chiar si dupa apusul soarelui, SOLAR-BREEZE continua sa curate piscina timp de cateva ore, cu ajutorul bateriei reincarcabile Lithium Ion. Cand bateria incepe sa scada sub nivelul normal, acesta se va opri si va indica un buton rosu specificand – baterie descarcata. La rasaritul soarelui, bateria se va reincarca singura iar SOLAR-BREEZE va porni automat.
 
 
PROTEJAREA MEDIULUI
 
Sistemul de filtrare al apei in piscina este de cele mai multe ori, cel de-al doilea mare consumator de energie electrica al locuintei, dupa aerul conditionat. Combustibilul ars pentru a produce aceasta electricitate produce tone de emisii de CO2. O pompa de bazin 2HP care ar rula pe tot parcursul anului, emite CO2 la fel de mult cat un SUV intr-un an. (a se vedea comparatia de mai jos).
 
Avand un eco-friendly Solar-Breeze in piscina, acesta va permite sa reduceti utilizarea pompei de piscina cu ½ pana la 2/3, rezultand scaderea costului la energia electrica si reducerea emisiilor de CO2. In timpul utilizarii robotului SOLAR-BREEZE, nu doar reduceti timp, costuri si energie ci ajutati si la protejarea mediului, prin reducerea emisiilor de CO2.

Cat de des trebuie curatata tava de reziduuri?

Acest lucru depinde de cat de multe reziduuri se aduna la suprafata piscinei. SOLAR-BREEZE este dotat cu un geam transparent care va permite sa verificati in momentul in care tava este plina si necesita curatarea.

Tava de reziduuri SOLAR-BREEZE are capacitatea de colectare de aproximativ doua ori mai mare fata de celelalte sisteme de curatare a piscinei. Ca urmare, daca in mod normal curatati tava pentru reziduuri o data pe saptamana, cu SOLAR-BREEZE o veti curata o data la doua saptamani.

Care este durata de viață a bateriei?

SOLAR-BREEZE foloseste o baterie Lithium Ion reincarcabila care are o durata de viata de 1000 de cicluri sau chiar mai mult. Ca urmare, bateria are o durata aproximativa de 2 ani in conditiile in care SOLAR-BREEZE este utilizat zilnic. In cazul in care acesta este utilizat ocazional, durata de viata a bateriei creste substantial.

SOLAR-BREEZE necesita o depozitare adecvata, evitandu-se temperaturile foarte scazute.

Cat de des trebuie curatata sau schimbata sita filtrului din tava de colectare a reziduurilor?

Sita filtrului este realizata dintr-un material extrem de durabil. Aceasta trebuie indepartata si clatita dupa fiecare golire a tavei de colectare a reziduurilor. Va recomandam inlocuirea acestui filtru de doua ori pe an in cazul utilizarii pe tot parcursul anului. Pentru utilizarea sezoniera, incepeti fiecare sezon cu un filtru nou. Filtrele noi pot fi achizitionate de la distribuitorul autorizat.

SOLAR-BREEZE functioneaza cand este innorat?

Solar-Breeze necesita suficienta lumina directa a soarelui pentru a asigura pornirea motoarelor si incarcarea bateriei. Cu toate acestea, panourile solare au fost intentionat supradimensionate, astfel incat acestea sunt capabile sa absoarba suficienta energie pentru a alimenta unitatea, chiar si in zilele acoperite de nori. In astfel de zile, durata de utilizare a SOLAR-BREEZE se reduce. In zilele ploioase, acesta nu va putea fi utilizat sau, va avea o durata limitata de functionare.

SOLAR-BREEZE trebuie depozitat in incapere in zilele ploioase?

Singurul moment in care SOLAR-BREEZE trebuie inlaturat din piscina este acela cand piscina este folosita pentru a inota, tava de colectare a reziduurilor este golita sau cand se adauga clorul in dispensator. SOLAR-BREEZE este proiectat sa reziste la ciclurile normale de vreme – ploaie, vant. Cu toate acestea, ar trebui sa fie inlaturat din piscina in caz de vreme severa, cum ar fi tornadele sau uraganele.

 

Va funcționa SOLAR-BREEZE intr-un bazin cu apa sarata?

Da, SOLAR-BREEZE va elimina in mod eficient resturile de la suprafata, in orice tip de bazin. Unii proprietari de piscina cu sisteme de apa sarata nu folosesc dispensatorul de clor SOALR-BREEZE. Alții folosesc aceasta metoda pentru a asigura curatarea pe timpul zilei, atunci cand pompa piscinei si sistemul de apa sarata nu sunt active.

REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
La comanda