Robot pentru curatarea piscinei Maytronics Dolphin Supreme M500

Cod produs: dolphin sm500
Brand: Dolphin
10.000,00 lei
Livrare in 5-10 zile
Dolphin Supreme M500

Aparatul Dolphin Supreme M500 face posibil să beneficiați de piscina Dv. la gradul de confort cel mai ridicat, - datorită programărilor făcute cu telecomanda și programelor de curățat, care asigură o curățenie și igienă maximă.  Poate fi utilizat la piscine cu o lungime maximă de 15 metri lungime. Aparatul Supreme M500 curăță pardoseala, pereții, linia de plutire fără să fie necesară intervenția dvs. .

Perii cu efect triplu!

Periile cu efect triplu asigură o frecare și curățire cu efect deosebit. Peria activă se rotește cu o viteză de 2,5 ori mai mare decât viteza robotului, în consecință frizează algele și bacteriile, apa piscinei Dv. va deveni curată, transparentă și sănătoasă.

Mai multe detalii

Acoperire CleverClean + Gyro = manevrare precisă

Softul de scanare avansat și sistemul de mișcare supraveghează curățirea pardoselii, a pereților și liniei de plutire, pe lângă traseul cel mai eficient. Aparatul Dolphin ocolește în mod automatic obstacolele, și revine rapid la traseul de curățare original, conform planului de curățire.

 

Articulație rotativă – sistem care evită înnodarea cablurilor

Datorită cablurilor legate prin sistemul brevetat Dolphin puteți spune adio pentru totdeauna cablurilor înnodate!. În funcție de felul cum se mișcă aparatul Dolphin de-alungul piscinei, articulația rotativă permite cablului să rămână liber tot timpul, și robotul să acceseze toate punctele piscinei.

Casetă de filtrare ultrafină

Filtrarea cu două niveluri asigură pe lângă orice condiții din piscină o filtrare fără obturații. La începutul sezonului folosiți filtrul cu plasă pentru îndepărtarea reziduurilor mai mari, iar cu caseta ultrafină filtrați impuritățile fine și mai mari.

Alimentare multifuncțională !

Programe de curățare, ciclu de timp și program săptămânal ușor de programat, activare cu întârziere și verificarea condiției filtrului, toate aceste programe prin unitatea de control cu ecran tactil.

Capacitate de absorbtie
17 m3/ora
Filtrare
Două niveluri – pentru impuritățile mari și fine
Greutate (kg)
11 kg
Pompa necesara (CP)
Nu
Tip curatare
Pereti
Linie apa
Podea
Tip robot
Electronic
Ciclu curatare (ore)
1.5-3.5
Suport transport
Da
Marime piscina
10-15 metri
Lungime cablu
11-20 metri
Programabil
Da
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Capacitate de absorbtie:
17 m3/ora
Filtrare:
Două niveluri – pentru impuritățile mari și fine
Greutate (kg):
11 kg
Pompa necesara (CP):
Nu
Tip curatare:
Pereti, Linie apa, Podea
Tip robot:
Electronic
Ciclu curatare (ore):
1.5-3.5
Suport transport:
Da
Marime piscina:
10-15 metri
Lungime cablu:
11-20 metri
Programabil:
Da
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos