Robot pentru curatarea piscinei Maytronics Dolphin Bio Suction

Cod produs: dolphin bios
Brand: Dolphin
13.850,00 lei
Livrare in 5-10 zile
Dolphin Bio Suction in actiune !

Produsul Dolphin Bio Suction (brevetarea este în curs) oferă soluțiile de curățire cel mai bune, în cazul piscinelor cu lungime de maximum 15 metri (60 picioare). Activitatea de curățare efectuată pe suprafața de regenerare este completată de îndepărtarea eficientă a frunzelor și a altor impurități, la care folosește filtrare internă, respectiv absorbție externă, în afară de aceasta curăță pardoseala, pereții și linia de plutire a bazinului.

Senzația unei piscine mai ecologice, mai naturale

Mulți oameni care au acasă piscină doresc soluții de folosire și curățire a piscinelor mai naturale și ecologice decât în cazul piscinelor normale, unde dezinfectarea apei se face cu substanțe chimice. Piscinele bio și naturale sunt din ce in ce mai căutate, - care folosesc procedee de curățire naturale cu ajutorul plantelor și microroganismelor.

Aceste piscine, numite și piscine ecologice sau organice, au un număr mare de caracteristici pozitive și avantaje, printre care:

Nu folosesc clor sau alți aditivi chimici – folosesc tehnologie ecologică și naturală, care menajează pielea, părul și ochii.
Apă moale, cu conținut redus de substanțe minerale – mediu sănătos, natural.
Naturală, estetică, - piscinele se integrează perfect în mediul orașelor-grădină/zonelor verzi.
Apă mai caldă natural, fără sursă externă de încălzire, - prin folosirea de plante și materiale de construcții naturale, spre ex. stânci, care absorb căldura soarelui și ridică temperatura apei.
Fac economie de energie – este necesară mai puțină energie pentru încălzire.

Gama largă de construcții și soluții de operare

În cazul piscinelor bio și naturale vă stă la dispoziție o gamă largă de construcție și design, atât în ceea ce privește materialele folosite la pardoseala piscinelor, cât și a celor folosite la pereții laterali. Aceste materiale au un lucru în comun: la toate piscinele curățirea naturală a apei se bazează pe aceleași plante și microorganisme, pe care le găsim în lacurile și pârâurile mici. Plantele și microorganismele utile, cu efect special de regenerare, respectiv metodele de reciclare a apei pot diferi de la o piscină la alta.

Mai multe detalii

Produsul Dolphin Bio Suction al firmei Maytronics este prima soluție automatizată și în cazul piscinelor bio și naturale. Acest produs combină cea mi bună tehnologie dovedită, respectiv elementele de design cu asemenea caracteristici, care sunt indispensabile în tratarea specială a piscinelor bio și naturale.

Produsul Dolphin Bio Suction (brevetarea este în curs) oferă soluțiile de curățire cele mai bune, în cazul piscinelor cu lungime de maximum 15 metri (60 picioare). Activitatea de curățare efectuată pe suprafața de regenerare este completată de îndepărtarea eficientă a frunzelor și a altor impurități, la care folosește filtrare internă, respectiv absorbție externă, în afară de aceasta curăță pardoseala, pereții și linia de plutire a bazinului.

Odihniți-vă și relaxați-vă în piscină, între timp Dolphin Bio Suction va efectua munca-mai grea-curățirea, fără să fi necesară o intervenție mai mare, care ar tulbura mediul natural al piscinei, distrugând microorganismele naturale.

Greutate (kg)
10.5 kg
Capacitate de absorbtie
17 m3/ora
Filtrare
Filtrare cu trei nivele, pentru impuritățile fine și mari
Pompa necesara (CP)
Nu
Tip curatare
Podea
Tip robot
Electronic
Ciclu curatare (ore)
1.5-3.5
Suport transport
Nu
Marime piscina
10-15 metri
Lungime cablu
11-20 metri
Programabil
Da
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Greutate (kg):
10.5 kg
Capacitate de absorbtie:
17 m3/ora
Filtrare:
Filtrare cu trei nivele, pentru impuritățile fine și mari
Pompa necesara (CP):
Nu
Tip curatare:
Podea
Tip robot:
Electronic
Ciclu curatare (ore):
1.5-3.5
Suport transport:
Nu
Marime piscina:
10-15 metri
Lungime cablu:
11-20 metri
Programabil:
Da
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos