0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Robot pentru curatarea ferestrelor cu pulverizator Hobot 298 Albastru

Brand: Hobot   |  Cod produs: 298-copy
2.100,00 lei
La comanda
Despre noul Hobot 298

HOBOT-298 nu numai ca are tehnologia AI care poate calcula caile, poate detecta automat marginile ferestrei cu un singur buton, curata fara efort geamurile, dar ofera si o solutie inovatoare pentru a pulveriza automat apa sau solutie de geamuri HOBOT pe suprafata ferestrelor, in timp ce robotul functioneaza.

Designul brevetat cu ultrasunete poate transforma apa sau detergentul intr-o ceata densa de 15 microni  pentru a lustrui ferestrele fara a lasa urme. In plus, laveta din microfibra este usor de inlocuit nu numai ca atrage murdaria in fibre, ci si ca absoarbe apa pentru a oferi un finisaj fara urme de murdarie.

Nu se recomanda folosirea robotului pe geamuri foarte murdare, acoperite cu praf mult.

Sistemul UPS incorporat protejeaza robotul in timpul unei pene de curent.

Se misca liniar, deplasare in doua directii. Cu ajutorul tehnologiei Single-side, Hobot 298 poate fi folosit pentru diferite grosimi de sticla si suprafete netede, cum ar fi oglinzi, geamuri duble, cabina de dus, gresie si multe altele
Hobot 298 utilizeaza un sistem unic de miscare liniara, prin care sticla este curatata cu precizie.Cu ajutorul motorului patentat se asigura o suctiune puternica. Acesta curata suprafata in doua etape, mai intai orizontal, apoi vertical, lasand astfel intreaga zona perfect curata.

 

Robot pentru curatarea ferestrelor cu pulverizator Hobot 298 Albastru / 2.100,00 lei
La comandă