0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Robot pentru curatarea ferestrelor 2 pulverizatoare Aplicatie mobila, UPS incorporat, Voce Creativa Hobot R3

Brand: Hobot   |  Cod produs: R3
1.400,00 lei
La comanda
Despre Hobot R3

Hobot R3 este cel mai recent model de la marca HOBOT. Acest model inovator intră pe piață cu două recipiente cu pulverizare cu ultrasunete.

HOBOT R3 este un robot potrivit pentru curățarea geamurilor. Аcest model vine cu îmbunătățiri - un recipient cu apă, un nou design, software de curățare îmbunătățit, conectivitate robot-cablu mai bună, un motor fără perii și multe altele, rute eficiente. Fără probleme curăță geamurile și oglinzile fără rame. O altă îmbunătățire este laveta care acoperă mai bine colțurile, mesaje vocale (puteți să vă înregistrați și vocea), un nou motor fără perii și multe altele. O altă îmbunătățire este mesaje vocale (puteți să vă înregistrați și vocea), un nou motor fără perii și multe altele.

 

Tehnologie Biomimetică
Nebulizează apa într-o ceață densă de 15 micrometri pentru a dizolva praful și a lustrui geamurile fără a lăsa urme.

Pulverizează apă uniform și perfect, Ștergerea geamului fereastra prin rotatii
Apa nebulizată este pulverizată uniform pe suprafața ferestrei, apoi a lăsă o frumoasă curbă C în timpul funcționării. Îndepărtați elegant praful încăpățânat de pe geam cu apă pulverizată uniform și perfect

Design elegant și subțire, pornire ușoară de la un buton
Noua vizie a robotului de curățare geamuri HOBOT R3 este cu linii elegante și design plat.

Conector de alimentare DC sigur
HOBOT va rămâne conectat prin conectorul de alimentare DC suplimentar securizat pentru a vă asigura o experiență fără griji.

Planificare inteligentă a traseului pentru o curățare temeinica
HOBOT R3 are detectarea automată a marginilor și este, de asemenea, preprogramat să funcționeze pe trasee în zig-zag mai întâi pe orizontală, apoi pe verticală, curățând temeinic întreaga suprafață.

Promptul vocal atribuit lui HOBOT R3 își actualizează progresul sau starea pe măsură ce funcționează, astfel încât să aveți întotdeauna controlul deplin.

Robot pentru curatarea ferestrelor 2 pulverizatoare Aplicatie mobila, UPS incorporat, Voce Creativa Hobot R3 / 1.400,00 lei
La comandă