0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

RoboSnail - robot pentru curatat acvariul

Brand: AquaGenesis   |  Cod produs: RoboSnail
1.000,00 lei
Indisponibil

RoboSnail este un dispozitiv de curatat geamuri automat care impiedica formarea algelor pe suprafata de acvariului. Acest lucru este realizat prin capacitatea unica a RoboSnail de curatare a suprafatei acvariului, o data pe zi, fara interventia utilizatorului.

 

De ce sa alegi RoboSnail ?

Timpul este cel mai mare beneficiu al utilizarii RoboSnail. Utilizatorul va castiga ore de bucurie privind acvariul, in loc de a-l curata.

Spalarea manuala a suprafatei nu este nesesara atunci cand se utilizeaza RoboSnail. Pur si simplu il instalati si acesta face toata treaba.

RoboSnail este caracterizat prin fiabilitate. RoboSnail nu va rata nici un ciclu de curatare, deoarece este construit in conformitate cu cele mai inalte standarde, folosind materiale de inalta calitate.

RoboSnail este mai rentabil decat orice alta alternativa de curatare a acvariului.

RoboSnail este singurul dispozitiv de curare automat in lume si este in curs de brevetare.

RoboSnail este singurul dispozitiv din lume, complet automatizat, pentru curatat sticla acvariului.

RoboSnail este ideal pentru uz casnic, precum si pentru hoteluri, birouri, restaurante, etc. RoboSnail va ajuta sa economisiti timp si bani.

Previne depunerea algelor

RoboSnail previne depunerea de alge pe peretele acvariului. Acest lucru este posibil prin capacitatea sa de a curata acvariul o data pe zi fara a fi necesara interventia utilizatorului.

Stratul de alge, usor invizibil la inceput, devine tot mai greu de indepartat pe masura ce se acumuleaza in timp. Aceasta neglijenta poate necesita sedinte de intretinere mai dificile si poate determina zgarierea suprafetei sticlei acvariului.

Usurinta in utilizare

RoboSnail a fost proiectat in conformitate cu cele mai inalte standarde, utilizand si dezvoltand tehnologii moderne si componente de calitate, care creaza un produs de neegalat de catre dispozitivele conventionale existente.

RoboSnail a fost proiectat de catre un detinator de acvariu pentru un detinator de acvariu. Este un produs de calitate superioara care confera simplitate si usurinta in utilizare pentru pasionatii de acvaristica. In prezent, RoboSnail poate fi folosit pentru acvarii care au sticla de pana la 10mm grosime.

Cum functioneaza RoboSnail

RoboSnail este foarte usor de utilizat si simplu de manevrat. Produsul este bine sustinut de forte magnetice, similar dispozitivului dumneavoastra de curatare obisnuit, insa plasat pe acvariu.

Utilizatorul trebuie mai intai sa curatetei bine suprafata de sticla (pentru a asigura o buna tractiune a unitatii) si apoi sa efectueze initializarea (program mode) pentru a finaliza instalarea. Dupa ce aceste doua sarcini sunt finalizate RoboSnail este gata sa porneasca. 

RoboSnail se va activa in mod automat o data pe zi, la 24 de ore dupa ultimul ciclu de curatare si nu necesita implicarea utilizatorului.

Calculeaza tiparul de curatare

RoboSnail poate detecta partea superioara si partea inferioara a acvariului, marginile stanga si dreapta, pentru a calcula tiparul de curatare corespunzator pentru utilizatorul acvariului, utilizand parametrii preprogramati. Amplasarea marginilor si distantele respective sunt apoi stocate in memoria interna pentru urmatoarele curatari.

Dupa ce a terminat va reveni la locatia bazei pentru incarcare, unde ramane pana la urmatorul ciclu de curatare.