0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Purificator de aer Lightair IonFlow 500

Brand: Lightair   |  Cod produs: Lightair IonFlow 500
2.350,00 lei
Indisponibil
Cum functioneaza

Aerul din interior este plin de particule care provin de la tine, imprejurimi si activitatile de zi cu zi, cum ar fi: bacterii, virusi, mucegai, polen, gaze de esapament, praf etc.
Lightair IonFlow 500 genereaza miliarde de electroni pe secunda, care se transforma in ioni negativi.

Ionii negativi incarca negativ particulele din aer.
Odata ce particulele au fost incarcate negativ sunt atrase de colectorul incarcat pozitiv care actioneaza in esenta ca un magnet mare pentru murdarie.
IonFlow 500 este deosebit de eficient in indepartarea celor mai mici particule din aer, care sunt considerate cele mai periculoase pentru sanatatea noastra.

Colectorul va deveni murdar la exterior.
Cat de murdar si cat de repede devine murder depinde de cat de poluat este mediul inconjurator acolo unde este plasat.
Atunci cand este necesar, colectorul poate fi usor indepartat, clatit cu apa si apoi refolosit.

Tehnologia inovatoare cu performante de top

LIGHTAIR IonFlow 50 se bazeaza pe o tehnologie revolutionara unica și demonstreaza performante remarcabile prin testele de reducere a particulor de diferite tipuri.

Performanta extraordinara se datoreaza in principal capacitatii de a genera cantitatati enorme de electroni, formand o cantitate corespunzatoare de ioni negativi și colectand eficient particulele din aer.

in masura in care știm, nici un alt purificator de aer nu a atins inainte acest numar mare de ioni negativi, fara efecte secundare grave, cum ar fi generarea de cantitati periculoase de ozon.

Comparativ cu purificatoare de aer traditionale Lightair nu misca aerul printr-un filtru pentru a prinde particulele, dar in schimb misca particulele din aer catre un colector doar cu fluxul de aer natural dintr-o camera.

IonFlow 500 are un design modern si minimalist.

 

Testele arata ca aceasta indeparteaza eficient cele mai mici particule produse de gazele de esapament, poluanti rezultati prin ardere sau agentii patogeni, care produc cele mai grave probleme de sanatate.

 

Lightair IonFlow previne in mod eficient raspandirea virusului gripal transmisibil prin aer. Stil ofera o combinatie imbatabila prin eficienta, functionand fara filtru, in mod silentios, fara a emite ozon, economisind energie si fiind usor de utilizat, acasa, in orice mediu independent de stilul de viata sau de designul interior.

 

Se recomanda amplasarea pe podea sau pe o masa joasa, la un metru distanta de alte piese de mobilier.