0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Purificator de aer Levoit LV-H132XR, Filtru HEPA, 220-240V, 3 trepte de viteza, 100% Fara Ozon, 15㎡

Brand: Levoit   |  Cod produs: LV-H132XR
490,00 lei
La comanda
Despre Levoit

Spre deosebire de alte branduri, purificatorul de aer Levoit nu foloseste lumina UVC si Anion ce genereaza degajarea de Ozon, un poluant ce afecteaza copiii si persoanele care sufera de astm. Este prevazut cu sistem triplu de filtrare: pre-filtru, filtru HEPA si filtru de carbon activ cu eficienta ridicata, eliminand pana la 99.97% din alergeni, parul animalelor de companie, fum, praf, polen, mirosuri neplacute sau mucegaiuri, imbunatatind calitatea aerului dinauntrul caminului dumneavoastra. Aparatul recircula aerul din camera in peste 4 cicluri pe ora, purificand aerul in mod rapid si eficient. 

 

Este prevazut cu un design unic si modern, realizat in California, cu dimensiuni reduse, ce il fac potrivit pentru camere mici si medii precum birouri sau dormitoare, avand si o functie estetica distincta.

Datorita faptului ca este extrem de silentios (25db), purificatorul Levoit poate fi folosit in timp ce lucrati sau dormiti, contribuind la un somn linistit si odihnitor. In plus, cele 2 setari de lumina il fac potrivit pentru crearea unei atmosfere placute si relaxante (setare luminoasa), putand fi folosit si ca lumina de veghe, pe timpul noptii (setare lumina difuza).

 

Indicatorul incorporat va anunta cand este necesar sa schimbati filtrele. In functie de calitatea aerului si de frecventa utilizarii, este recomadat sa schimbati filtrele o data la 6-8 luni. Produsul este in confirmitate cu standardele de calitate din California, avand certificare ETL/FCC si CARB.

Respirati sanatos zi de zi!
Perfect pentru locuinta dumneavoastra!
Purificator de aer Levoit LV-H132XR, Filtru HEPA, 220-240V, 3 trepte de viteza, 100% Fara Ozon, 15㎡ / 490,00 lei
La comandă