0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT
Metode de plata

Roboutique va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

1. Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

2. Plata online - PayPal, cel mai mare procesator de plati din lume.

Se poate plati folosind un credit / debit card Visa sau Mastercard. Este necesara completarea datelor personale si a detaliilor cardului. Aceste date se completeaza pe site-ul PayPal in conditii de siguranta deplina.

3. Plata online - MobilPay 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON.

4. Plata in rate fara dobanda

Pentru plata cu Bonus Card, BT Star sau CardAvantaj trebuie sa selectezi metoda de plata Plata-online - Mobil Pay si sa introduci datele cardului. Apoi vei putea selecta numarul de rate.

Pentru plata cu Bun de plata BCR, BT Star, Alpha Bank, BRD Finance trebuie sa selectezi metoda de plata Plata-online - EuPlatesc.ro si sa introduci datele cardului. Apoi vei putea selecta numarul de rate.

5. Plata la livrare (ramburs)

Produsele comandate pot fi achitate la livrare numai in cazul in care produsele sunt in stoc.

Pentru plata la livrare costul transportului nu este gratuit, va fi achitat de cumparator.

Produsele aduse la comanda speciala, pentru care este mentionat un termen de livrare, pot fi achitate la livrare numai daca se achita un avans. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.