0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Alergia la polen, astmul, animalele de companie ... bolile respiratorii sunt o realitate din ce în ce mai prezentă și prevalența lor continuă să crească. Dacă acesta este cazul dvs., s-ar putea să vă fi gândit să cumpărați un purificator de aer sau chiar vi s-a recomandat de personalul medical. Este un dispozitiv în aspect foarte similar cu aparatele de aer condiționat, dar cu misiunea de a oferi un aer mai bun decât cel pe care îl captează.

Misiunea unui purificator de aer este de a elimina elementele prezente în aer: polen, acarieni, praf, fum de tutun ... în general, poluanți. Pentru a reține aceste particule, ele captează mai întâi aerul ambiental folosind un ventilator și, după ce au trecut printr-un sistem de filtrare în care sunt captate impuritățile, aerul revine în cameră. În consecință, acest aparat pentru purificarea aerului returnează un aer mai curat și, în unele cazuri, cu mai puține mirosuri, deoarece captează particulele responsabile pentru acesta.

Vă invităm să descoperiți oferta noastră de purificatoare de aer. Prețurile sunt foarte avantajoase și există și opțiunea de plata în rate.

Prețurile includ toate taxele. Disponibilitatea produselor este de 2 - 3 zile de la confirmarea plății