0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Când vine vorba de curățarea temeinică a spațiilor casei și îndepărtarea resturilor de praf care se acumulează, metoda cea mai eficientă este folosirea aspiratorului.

Datorită progreselor tehnologice, aspiratoarele robot au devenit unul dintre cele mai populare produse.

Sunt practice, la modă și economisesc timp. Unul dintre marile avantaje ale acestor dispozitive  robot pentru casă este că acestea ajută la menținerea curățeniei spațiului  fără a investi mult timp sau efort. Aspiratoarele robot colectează eficient murdăria și folosesc, de asemenea, mai puțină energie decât aspiratoarele convenționale. În cele din urmă, acestea sunt destul de ușor de utilizat, ocupă puțin spațiu și sunt capabile să curățe toate tipurile de suprafețe.

Majoritatea modelelor de aspiratoare robot au aplicații care vă permit să selectați puterea și să programați activarea acesteia la un anumit moment.

Aspiratorul robot este un ajutor de nadejde pentru o curatenie rapida si impecabila! Descoperiti diferite modele de aspiratoare robotizate, consultati caracteristicile fiecaruia si achizitionati online modelul care vi se potriveste.

ASPIRATOR SI MOP ROBOTIC MAMIBOT EXVAC 660

Cartografierea spatiului-o noua calitate de curatare

1.400,00 lei
ASPIRATOR SI MOP ROBOTIC MAMIBOT EXVAC 680s

Robot 3in1:curatare, aspirare, stergere

1.500,00 lei
Prețurile includ toate taxele. Disponibilitatea produselor este de 2 - 3 zile de la confirmarea plății