0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Litierele sunt dispozitive indispensabile și grozave pentru îndrăgitele animale de companie. Marea problemă apare atunci când trebuie curățate. Cutiile cu sistem automat de curățare a gunoiului sau litierele automate pot fi o soluție excelentă. Să nu credeți, însă că odată ce ați cumpărat o litiera automată nu va trebui să mai faceți nimic. Din când în când va trebui să curățați resturile care rămân în margini, colțuri sau să schimbați pungile.

O litieră cu autocurățare, vă va face conviețuirea cu pisica dumneavoastra mult mai ușoară în fiecare zi. Pe site-ul nostru găsiți litiere marca Litter Robot și CatGenie.

Spre exemplu, noul robot Catgenie 120 este o litieră care se curăță singură și care își spală și usucă așternutul folosit. Astfel, nu mai este nevoie să atingeți sau să schimbați nisipul animalului dvs. de companie.

În ceea ce privește litierele Litter Robot, acestea sunt ușor de programat și nu necesiță consumabile speciale, funcționează cu orice fel de așternut sau nisip pentru pisici. Spre exemplu, litiera Litter Robot Open Air folosesșe saci de gunoi de bucătărie obișnuiți.

Prețurile includ toate taxele. Disponibilitatea produselor este de 2 - 3 zile de la confirmarea plății