0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Moneual Everybot RS700

Brand: Moneual   |  Cod produs: RS 700
1.500,00 lei
La comanda
Despre Moneual RS700

Modelul RS700 de la Moneual vine cu o gama optimizata de moduri de curatare. Avand la baza un extrem de performant sistem Auto WaterSupply, utilizatorii vor beneficia de curatare umeda continua.

Avantajul major al sistemului Auto WaterSupply este dozarea optima a cantitatii de apa, pentru a evita intreruparea programului de curatare, pentru reumplerea rezervorului.

Senzorul de detectare a obstacolelor il determina sa-si modifice ruta la aparitia acestora. Tehnologia ESA (Exit Shadow Area) trimite robotul (dupa ce si-a terminat programul de curatare), cu ajutorul unui senzor, intr-un loc bine luminat,asigurand astfel o curatenie desavarsita.

Dotat cu 8 moduri de curatare!

Proiectat cu o interfata prietenoasa, RS700 vine cu o telecomanda OneTouch din care puteti activa oricare din cele 8 moduri optimizate de curatare:

  • Auto Cleaning: curatarea de baza (presupune o folosire foarte frecventa a robotului)
  • Y Curve Cleaning: pentru o curatare intensiva
  • Focus Cleaning: daca se insista pe o anumita zona
  • Manual Cleaning: permite ghidarea robotului folosind tasta reprezentata cu o sageata, de pe teleconda
  • Optiunea Turbo: pentru petele dificile
  • Hand Cleaning Mode: pentru curatarea meselor, birourilor, geamurilor, chiar si a automobilelor.
  • Corner Cleaning: curata podeaua urmand linia peretilor si a colturilor acestuia
  • Dry Mop Cleaning Mode: absoarbe particulele fine de praf, folosind metoda electrostatica a curatarii uscate. Astfel ajuta la inlaturarea firelor de par de animale, cat si a scamelor.

Robotul revolutionar de curatare, Moneual RS700 este proiectat sa curete praful, murdaria si petele din cele mai greu accesibile spatii ale locuintei dumneavoastra.

Este dotat cu doua motoare puternice de 5700 RPM si tehnologie de varf RoboSpin. Rezulta un proces de curatare amplu datorita lavetelor de microfibra utilizate de acesta, cat si modurilor variabile ce va stau la dispozitie.

Acest smart gadget indispensabil locuintei dumneavoastra stie sa evite orice obstacol, de la pereti/insule pana la animalele de companie din casa, realizand cu usurinta sarcina data de utilizator.

De ce aveti nevoie de modelul RS700?

Clientii prefera un echipament ce curata bine casa acestora. Modelul RS700, dotat cu 8 moduri de curatare, un mop pad din microfibra cat si avantajul tehnologiei RoboSpin, va ofera o casa fara urme printr-o simpla apasare de buton.

Dupa finalizarea procesului, nu veti mai avea problema gasirii acestuia, Everett venind cu tehnologia ESA (Exit Shadow Area), fiind asistat de un senzor de lumina cu ajutorul caruia robotul va iesi din spatiile intunecate sau greu accesibile.

Moneual Everybot RS700 / 1.500,00 lei
La comandă