Mini Drona Parrot MAMBO Mission

Cod produs: mmission
Brand:
680,00 lei
Livrare in 2-3 zile

Minidrone Parrot Mambo nu este surprinzator! Indiferent dacă îl echipați cu Canonul sau Grabberul, acesta va face cerul un teren de aventură surprinzător. Jocuri de curse cu viteză sau jocuri de îndemânare, provocări cu aerobatic sau cu zbor înaltă, sunteți gata pentru maximă distracție. Super-robust și ușor de manevrat, vă promitem că Parrot Mambo va trăi până la imaginația ta!

Intrati intr-o misiune singur sau ca o echipă cu mini-tunul dvs. .Atașați-l la Parrot Mambo și lăsați jocurile să înceapă. Țintiți-i dronele inamicesau încercați jocuri de îndemânare cum ar fi împușcarea unei piramide de cupe sau lupta peste obiectivele ușoare. Puteți transporta până la șase gloante. Ajustați fotografiile pentru a câștiga jocul.

Vrei să-ți surprinzi prietenii? Atașați-l pe Grabber la Parrot Mambo și creați-l pentru că totul este posibil ... Grabber-ul poate să prindă obiecte (până la 4 g), să le transporte în aer și să le așeze oriunde doriți.

Fii mai precis și mai mult cu FLYPAD PARROT


Parrot Flypad vă oferă un control foarte precis al droneiParrot Mambo și vă permite să o zburați pe o distanță de până la 100 m. Datorită suportului său adaptat smartphone-ului dvs., pe ecran puteți vedea bateria rămasă și timpul de zbor și puteți modifica setările de zbor.

Învârtiți-vă, rotiți-vă, rotiți-vă înainte și înapoi și chiar efectuați decolări de inspirație din mâna dvs.: cu telefonul smartphone, sunteți gata să experimentați noi emoții și să întâlniți orice provocare. Nimic nu te va opri! Împingeți obstacolele, slalomul dintre poli sau fiți cel mai rapid pe un circuit, alegeți!

Cu o interfață prietenoasă, conexiune simplificată cu dronă și recunoașterea automată a minidronurilor și a accesoriilor conectate, totul în FreeFlight Mini a fost proiectat pentru a crește posibilitățile și experiențele de joc de zece ori. Accesați redarea video FPV pe telefonul dvs. smartphone și activați vizualizarea din carton pentru a vă folosi Parrot Cockpit-glasses 2. Schimbați setările de zbor ale minidronei și verificați bateria rămasă și timpul de zbor. Selectați cu ușurință și efectuați acrobații uimitori! Suficient pentru a vă lăsa imaginația să meargă sălbatic și pentru a-ți impresiona prietenii ...

Pachetul contine :

- O drona MAMBO

- Un acumulator Li-Po 660mAh

- Aruncator de bile (accesoriu)

- Cleste prindere (accesoriu)

- Telecomanda Flypad 

- 4 carcase de protectie

- Un cablu micro USB

- Clema

- Ghid de utilizare rapida

Alte detalii
4 motoare
Accelerometru
Bluetooth low energy
Giroscop
Camera
Camera foto
Timp de zbor
9 minute
Greutate
63g
Baterie
Li-Po 660mAh
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)

Pachetul contine :

- O drona MAMBO

- Un acumulator Li-Po 660mAh

- Aruncator de bile (accesoriu)

- Cleste prindere (accesoriu)

- Telecomanda Flypad 

- 4 carcase de protectie

- Un cablu micro USB

- Clema

- Ghid de utilizare rapida

Alte detalii:
4 motoare, Accelerometru, Bluetooth low energy, Giroscop
Camera:
Camera foto
Timp de zbor:
9 minute
Greutate:
63g
Baterie:
Li-Po 660mAh
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos