0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Litiera robot CatGenie Full

Brand: CatGenie   |  Cod produs: CatGenie Full
2.700,00 lei
La comanda
Noul robot Catgenie 120
  • Este o litiera care se curata singura si care isi spala si usuca asternutul folosit
  • Cu robotul CatGenie 120 nu mai este nevoie sa atingeti sau sa schimbati nisipul animalului dvs. de companie
  • Inclus 1 cartus de curatare SaniSolution, 1 pachet de Granule speciale reutilizabile si 1 GenieDome
  • Robotul CatGenie 120 este de 120 de ori mai eficient decat o litiera normala.
Sfatul Veterinarului

Exista beneficii asupra sanatatii utilizand CatGenie?
Cu CatGenie, nu intri niciodata in contact cu deseurile, germenii sau mirosurile neplacute ale unei litiere. De asemenea, granulele asternutului CatGenie nu formeaza praf. Faptul ca robotul se curata in mod automat, va scuteste de a mai fi obligat sa curatati manual litiera pisicii si deci, nu va mai exista riscul de a contacta toxoplasmoza din deseurile acesteia. CatGenie este mai sanatos și mai sigur in special pentru femeile insarcinate, pacienti care urmeaza tratament pentru cancer, persoane cu un sistem imunitar scazut si cei care sufera de alergii sau astm.

 
A fost testat CatGenie?
Da. Inainte de a fi lansat pe piata, robotul CatGenie cu noul sau concept de auto-spalare, a fost folosit de peste 15.000 de pisici in peste 7000 de case si in mai multe clinici veterinare.


Ce spun medicii veterinari despre CatGenie?
Medicii veterinari considera robotul CatGenie este o alternativa superioara a litierei traditionale. Deoarece CatGenie este complet spalat si curatat in fiecare zi, nu mai exista riscul eliminarii inadecvate. De asemenea, medicii veterinari sublinieza faptul ca, granulele lavabile ale CatGenie sunt o alternativa complet sanatoasa in comparatie cu asternutul traditional al unei litiere.

 
De ce ar trebui sa trec la CatGenie?
Nu va mai trebui sa curatati litiera pisicii manual. Economisiti timp si scapati de mirosurile neplacute ale litierei traditionale. Asigura comfortul atat al dvs. cat si al pisicii.

Dimensiuni

Care sunt dimensiunile robotului CatGenie?
Bazinul are 50 cm latime, ceea ce ofera pisicii un spatiu de 1484 cm2. Dimensiunea standard a unei litiere este de 1265 cm2 , iar cea mare de 1523 cm2. Pentru a maximiza spatiul de uz, CatGenie este rotunjit.


Care sunt dimensiunile generale ale CatGenie?
CatGenie are dimensiunile: 50 cm latime interioara bazin , 63 cm lungime si 54 cm inaltime, in dimensiuni fiind inclus si cartusul detasabil.
Dimensiunile lui CatGenie sunt: 48.895 cm latime, 62.23 cm lungime, inaltime 53.34 cm , incluzand cartusul cu solutie. Dimensiunile domului : 41,148 cm x 31,242 cm x 26.924 cm.
De la spate pana in fata incluzand alimentare si evacuare : 60,96 cm. Furtun apa : 20.32 cm,  furtun evacuare: 25.4 cm
Diametrul interior:  48 cm.


Cartusul SaniSolution pentru curatare

Pot reumple cartusul SaniSolution?
Nu, cartusul SaniSolution nu este reincarcabil .Cartusul distribuie o cantitate exacta de solutie, atat pentru siguranta pisicii cat si pentru buna functionare a aparatului. Medicii veterinari au ajutat la dezvoltarea acestei formule speciale – SaniSolution pentru a putea fi folosita in conditii de siguranta de catre pisica dumneavoastra. Nu este recomandata folosirea altor substante in locul a SaniSolution.

In cat timp trebuie schimbat cartusul SaniSolution?
Cartusul SaniSolution se utilizeaza pentru 120 de spalari. Daca robotul CatGenie este setat pe modul de activare la senzor - imediat dupa ce pisica utilizeaza litiera – atunci cartusul SaniSolution dureaza pana la 240 de spalari. Cand cartusul mai are 10 spalari, se va aprinde un LED pentru a va reaminti inlocuirea acestuia. La 3 spalari ramase, acesta va emite si un semnal sonor. CatGenie funcționează doar cu SaniSolution. Asigurati-va ca aveti intotdeauna un cartus suplimentar.

Este cartusul SaniSolution biodegradabil sau reciclabil?
Da, cartusul SaniSolution este atat biodegradabil cat si reciclabil. Spre deosebire de 99% din materialele din plastic care se dezintegreaza in 500 de ani, acest cartus are un aditiv ce permite plasticului sa se dezintegreze in mai putin de un deceniu. De asemenea, plasticul poate fi reciclat.

Cerintele CatGenie

Se poate folosi CatGenie in casa cu fosa septica?
Da, este sigur pentru sistemele septice. Doar apa si cateva granule lavabile se vor pierde pe zi. Orice granula ajunsa in fosa septica se va degrada in mai putin de 9 luni.

Este nevoie de un instalator pentru a instala CatGenie?
In 99% din cazuri, nu este necesara interventia unui instalator pentru a conecta CatGenie. Configurarea acestuia este simpla. La achizitia robotului, veti primi adaptor pentru racord apa rece, garnitura pentru racord furtun – aceste piese fiind de dimensiuni standard in majoritatea locuintelor.

CatGenie se leaga la instalatia sanitara?
Da, CatGenie se conecteaza la sistemul de apa rece – de la chiuveta, vas de toaleta sau masina de spalat. Furtunul de evacuare se poate prinde la vasul de toaleta sau la teava de scurgere din spatele masinii de spalat.

Are CatGenie nevoie de energie electrica?
CatGenie are nevoie de o priza electrica pentru a functiona.

Cum curat CatGenie?
Marele avantaj al CatGenie este ca aceasta este singura litiera pentru pisici care se spala si se curata singura . Ca la oricare alt aparat, il puteti sterge la suprafata exterioara. CatGenie are un cartus pentru intretinere pe care il utilizati de câteva ori pe an pentru a elimina calcarul si murdaria care s-ar putea construi in zonele greu accesibile. Senzorul de apa este foarte usor de accesat si functioneaza foarte bine daca este curatat periodic cu suc de lamaie sau otet, pentru a elimina orice depunere de calcar.

Cum se elimina deseurile solide prin conducte?
Deseurile solide se vor elimina in deseurile lichide, pentru o indepartare usoara.

De cat timp este nevoie pentru a configura CatGenie?
In medie, este nevoie de mai putin de 15 minute pentru a configura CatGenie.

De câte ori pe zi ar trebui să rulezeCatGenie?
Utilizati CatGenie, intre 1-2 dati pe zi, per pisica .De asemenea, porniti CatGenie cel putin o data in fiecare zi, chiar daca litiera nu este murdara. Pentru o buna utilizare, setati CatGenie pe modul de activare la senzor - imediat dupa ce pisica utilizeaza litiera - este mai curat si mai economic, deoarece cartusul de 120 de spalari SaniSolution se ajusteaza pentru 240 de spalari.

Care este cel mai bun loc pentru a monta CatGenie?
CatGenie poate fi cuplat in orice camera care are o alimentare cu apa rece de intrare, una pentru drenaj si la o priza electrica. Cel mai potrivit loc pentru CatGenie este baia.


Informatii despre produs

Ce se intampla in cazul in care CatGenie se defecteaza?
Pentru probleme mecanice, vom repara sau inlocui unitatea, in cazul in care aceasta se afla in garantie.


Asternutul lavabil CatGenie

Pot utiliza un nisip obisnuit cu CatGenie?
Nu utilizati NICIODATA alte granule decat cele lavabile in CatGenie. Impreuna cu aparatul CatGenie, va vom furniza si granule lavabile, care ofera pisicilor materialul de care au nevoie sa sape si sa acopere. Granulele lavabile sunt realizate special pentru CatGenie. Atenție: Utilizati numai granule lavabile. Orice alt tip de asternut va deteriora unitatea sau va bloca conductele si de asemenea, aduce la anularea garantiei produsului.

CatGenie foloseste un asternut special?
CatGenie foloseste numai asternutul din granule permanent lavabile.

De cate granule lavabile voi avea nevoie?
Frecventa de completare depinde de numarul de pisici din casa ta. In medie, o cutie de granule lavabile va dura pana la 6 luni.

Cat de des trebuie schimbate sau inlocuite granulele lavabile?
Granulele, de fapt, nu trebuiesc schimbate niciodata. Acestea sunt spalate, curatate, dezinfectate, cel putin o data pe zi. Cu toate acestea, periodic, va trebui sa mai adaugati granule, deoarece o mica parte din ele se vor pierde ori in afara bazinului ori vor fi indepartate la curatarea reziduurilor solide.

Granulele vor bloca conductele sau vor deteriora fosa septica?
Nu, nici conductele nici fosa septica nu va fi afectata cu granulele lavabile. Acestea sunt biodegradabile, deteriorandu-se in cel mult 9 luni. De asemenea, un numar foarte mic de granule se vor elimina pe scurgere, acelea fiind inlaturate odata cu deseurile solide.

Litiera robot CatGenie Full / 2.700,00 lei
La comandă