Litiera robot CatGenie Full

Cod produs: CatGenie Full
2.700,00 lei
La comanda
Noul robot Catgenie 120
 • Este o litiera care se curata singura si care isi spala si usuca asternutul folosit
 • Cu robotul CatGenie 120 nu mai este nevoie sa atingeti sau sa schimbati nisipul animalului dvs. de companie
 • Inclus 1 cartus de curatare SaniSolution, 1 pachet de Granule speciale reutilizabile si 1 GenieDome
 • Robotul CatGenie 120 este de 120 de ori mai eficient decat o litiera normala.
Sfatul Veterinarului

Exista beneficii asupra sanatatii utilizand CatGenie?
Cu CatGenie, nu intri niciodata in contact cu deseurile, germenii sau mirosurile neplacute ale unei litiere. De asemenea, granulele asternutului CatGenie nu formeaza praf. Faptul ca robotul se curata in mod automat, va scuteste de a mai fi obligat sa curatati manual litiera pisicii si deci, nu va mai exista riscul de a contacta toxoplasmoza din deseurile acesteia. CatGenie este mai sanatos și mai sigur in special pentru femeile insarcinate, pacienti care urmeaza tratament pentru cancer, persoane cu un sistem imunitar scazut si cei care sufera de alergii sau astm.

 
A fost testat CatGenie?
Da. Inainte de a fi lansat pe piata, robotul CatGenie cu noul sau concept de auto-spalare, a fost folosit de peste 15.000 de pisici in peste 7000 de case si in mai multe clinici veterinare.


Ce spun medicii veterinari despre CatGenie?
Medicii veterinari considera robotul CatGenie este o alternativa superioara a litierei traditionale. Deoarece CatGenie este complet spalat si curatat in fiecare zi, nu mai exista riscul eliminarii inadecvate. De asemenea, medicii veterinari sublinieza faptul ca, granulele lavabile ale CatGenie sunt o alternativa complet sanatoasa in comparatie cu asternutul traditional al unei litiere.

 
De ce ar trebui sa trec la CatGenie?
Nu va mai trebui sa curatati litiera pisicii manual. Economisiti timp si scapati de mirosurile neplacute ale litierei traditionale. Asigura comfortul atat al dvs. cat si al pisicii.

Dimensiuni

Care sunt dimensiunile robotului CatGenie?
Bazinul are 50 cm latime, ceea ce ofera pisicii un spatiu de 1484 cm2. Dimensiunea standard a unei litiere este de 1265 cm2 , iar cea mare de 1523 cm2. Pentru a maximiza spatiul de uz, CatGenie este rotunjit.


Care sunt dimensiunile generale ale CatGenie?
CatGenie are dimensiunile: 50 cm latime interioara bazin , 63 cm lungime si 54 cm inaltime, in dimensiuni fiind inclus si cartusul detasabil.
Dimensiunile lui CatGenie sunt: 48.895 cm latime, 62.23 cm lungime, inaltime 53.34 cm , incluzand cartusul cu solutie. Dimensiunile domului : 41,148 cm x 31,242 cm x 26.924 cm.
De la spate pana in fata incluzand alimentare si evacuare : 60,96 cm. Furtun apa : 20.32 cm,  furtun evacuare: 25.4 cm
Diametrul interior:  48 cm.


Cartusul SaniSolution pentru curatare

Pot reumple cartusul SaniSolution?
Nu, cartusul SaniSolution nu este reincarcabil .Cartusul distribuie o cantitate exacta de solutie, atat pentru siguranta pisicii cat si pentru buna functionare a aparatului. Medicii veterinari au ajutat la dezvoltarea acestei formule speciale – SaniSolution pentru a putea fi folosita in conditii de siguranta de catre pisica dumneavoastra. Nu este recomandata folosirea altor substante in locul a SaniSolution.

In cat timp trebuie schimbat cartusul SaniSolution?
Cartusul SaniSolution se utilizeaza pentru 120 de spalari. Daca robotul CatGenie este setat pe modul de activare la senzor - imediat dupa ce pisica utilizeaza litiera – atunci cartusul SaniSolution dureaza pana la 240 de spalari. Cand cartusul mai are 10 spalari, se va aprinde un LED pentru a va reaminti inlocuirea acestuia. La 3 spalari ramase, acesta va emite si un semnal sonor. CatGenie funcționează doar cu SaniSolution. Asigurati-va ca aveti intotdeauna un cartus suplimentar.

Este cartusul SaniSolution biodegradabil sau reciclabil?
Da, cartusul SaniSolution este atat biodegradabil cat si reciclabil. Spre deosebire de 99% din materialele din plastic care se dezintegreaza in 500 de ani, acest cartus are un aditiv ce permite plasticului sa se dezintegreze in mai putin de un deceniu. De asemenea, plasticul poate fi reciclat.

Cerintele CatGenie

Se poate folosi CatGenie in casa cu fosa septica?
Da, este sigur pentru sistemele septice. Doar apa si cateva granule lavabile se vor pierde pe zi. Orice granula ajunsa in fosa septica se va degrada in mai putin de 9 luni.

Este nevoie de un instalator pentru a instala CatGenie?
In 99% din cazuri, nu este necesara interventia unui instalator pentru a conecta CatGenie. Configurarea acestuia este simpla. La achizitia robotului, veti primi adaptor pentru racord apa rece, garnitura pentru racord furtun – aceste piese fiind de dimensiuni standard in majoritatea locuintelor.

CatGenie se leaga la instalatia sanitara?
Da, CatGenie se conecteaza la sistemul de apa rece – de la chiuveta, vas de toaleta sau masina de spalat. Furtunul de evacuare se poate prinde la vasul de toaleta sau la teava de scurgere din spatele masinii de spalat.

Are CatGenie nevoie de energie electrica?
CatGenie are nevoie de o priza electrica pentru a functiona.

Cum curat CatGenie?
Marele avantaj al CatGenie este ca aceasta este singura litiera pentru pisici care se spala si se curata singura . Ca la oricare alt aparat, il puteti sterge la suprafata exterioara. CatGenie are un cartus pentru intretinere pe care il utilizati de câteva ori pe an pentru a elimina calcarul si murdaria care s-ar putea construi in zonele greu accesibile. Senzorul de apa este foarte usor de accesat si functioneaza foarte bine daca este curatat periodic cu suc de lamaie sau otet, pentru a elimina orice depunere de calcar.

Cum se elimina deseurile solide prin conducte?
Deseurile solide se vor elimina in deseurile lichide, pentru o indepartare usoara.

De cat timp este nevoie pentru a configura CatGenie?
In medie, este nevoie de mai putin de 15 minute pentru a configura CatGenie.

De câte ori pe zi ar trebui să rulezeCatGenie?
Utilizati CatGenie, intre 1-2 dati pe zi, per pisica .De asemenea, porniti CatGenie cel putin o data in fiecare zi, chiar daca litiera nu este murdara. Pentru o buna utilizare, setati CatGenie pe modul de activare la senzor - imediat dupa ce pisica utilizeaza litiera - este mai curat si mai economic, deoarece cartusul de 120 de spalari SaniSolution se ajusteaza pentru 240 de spalari.

Care este cel mai bun loc pentru a monta CatGenie?
CatGenie poate fi cuplat in orice camera care are o alimentare cu apa rece de intrare, una pentru drenaj si la o priza electrica. Cel mai potrivit loc pentru CatGenie este baia.


Informatii despre produs

Ce se intampla in cazul in care CatGenie se defecteaza?
Pentru probleme mecanice, vom repara sau inlocui unitatea, in cazul in care aceasta se afla in garantie.


Asternutul lavabil CatGenie

Pot utiliza un nisip obisnuit cu CatGenie?
Nu utilizati NICIODATA alte granule decat cele lavabile in CatGenie. Impreuna cu aparatul CatGenie, va vom furniza si granule lavabile, care ofera pisicilor materialul de care au nevoie sa sape si sa acopere. Granulele lavabile sunt realizate special pentru CatGenie. Atenție: Utilizati numai granule lavabile. Orice alt tip de asternut va deteriora unitatea sau va bloca conductele si de asemenea, aduce la anularea garantiei produsului.

CatGenie foloseste un asternut special?
CatGenie foloseste numai asternutul din granule permanent lavabile.

De cate granule lavabile voi avea nevoie?
Frecventa de completare depinde de numarul de pisici din casa ta. In medie, o cutie de granule lavabile va dura pana la 6 luni.

Cat de des trebuie schimbate sau inlocuite granulele lavabile?
Granulele, de fapt, nu trebuiesc schimbate niciodata. Acestea sunt spalate, curatate, dezinfectate, cel putin o data pe zi. Cu toate acestea, periodic, va trebui sa mai adaugati granule, deoarece o mica parte din ele se vor pierde ori in afara bazinului ori vor fi indepartate la curatarea reziduurilor solide.

Granulele vor bloca conductele sau vor deteriora fosa septica?
Nu, nici conductele nici fosa septica nu va fi afectata cu granulele lavabile. Acestea sunt biodegradabile, deteriorandu-se in cel mult 9 luni. De asemenea, un numar foarte mic de granule se vor elimina pe scurgere, acelea fiind inlaturate odata cu deseurile solide.

Preocupari asupra pisicii

 

Pisica va trebui sa intre in granulele ude?
CatGenie usuca complet granulele, astfel incat pisica va avea un asternut curat si uscat.

Este CatGenie zgomotos in timpul procesului de spalare?
Intreg procesul de curatare dureaza mai putin de 30 de minute. Timp de 26 de minute, aparatul este foarte silentios. Pe parcursul a trei perioade foarte scurte de timp, veti auzi un sunet similar cu cel de evacuare a apei de la masina de spalat.

Cat dureaza procesul de curatare si uscare a CatGenie?
Intregul procesul de curatare dureaza mai putin de 30 de minute.

Ce se intampla daca pisca are nevoie sa utilizeze CatGenie in timp ce acesta este in proces de curatare?
Pisicile dorm in medie intre 15 si 20 de ore pe zi. In mod normal, in aproximativ 30 de minute de la masa principala acestea vor digera mancarea. Deci, este suficient timp pentru a porni CatGenie pentru curatare. De asemenea, puteti seta modul de activare la senzor – dupa ce pisica utilizeaza litiera, la 10 minute va inceape procesul de curatare, modul automat de pornire (intre 1 si 4 ori pe zi) sau puteti porni manual aparatul, dupa fiecare utilizare.

Cat de sigure sunt granulele lavabile? Ce se intampla daca pisica mea le înghite?
Granulele lavabile sunt o combinatie netoxica de ingrediente sintetice si naturale. In cazul in care pisica va inghiti granule, acestea vor trece pur si simplu prin sistemul digestiv, fara niciun efect secundar.

Este sigur CatGenie pentru pisici?
Absolut. Noi iubim pisicile si nu vrem sa li se intample niciodata nimic rau. Scopul nostru este de a ajuta la imbunatatirea relatiei dintre animale si oameni, prin rezolvarea problemei – curatarea manuala a litierei traditionale.

Substanta din cartusul pentru spalare, SaniSolution nu afecteaza pisica?
Substanta din cartusul SaniSolution a fost testata pentru uz in conditii de siguranta in preajma pisicilor. Ea contine aceleasi ingrediente pe care medicii veterinari le utilizeaza pentru a curata mesele de operatie.

Ce se intampla daca pisica mea este in litiera in momentul in care incepe un ciclu de curatare a CatGenie?
Senzorii incorporati, numiti GenieEyes, vor sti exact cand pisica ta foloseste CatGenie, asa ca, sistemul de curatare nu va porni.Daca este programat pe modul automat, acesta va porni dupa 60 de secunde de la plecarea pisicii. Daca, o alta pisica intra in litiera, sistemul va mai astepta alte 60 de secunde de la plecarea celei de-a doua pisica. Daca litiera este programata la modul de activare la senzor, sistemul va porni la 10 minute dupa utilizare. Daca o alta pisica are nevoie sa foloseasca litiera, sistemul se reseteaza si va mai astepta alte 10 minute de la utilizare. Nu va porni niciodata in timp ce pisica dumneavoastra utilizeaza CatGenie.

Va accepta pisica mea aceasta litiera, diferita de cea traditionala?
Pisicile vor accepta atat forma cat si granulele confortabile. Acestea vor utiliza CatGenie la fel ca pe o alta litiera traditionala.

Procesul de spalare va speria pisica mea?
Pisicile vor realiza curatarea ca pe un lucru bun. Specialistii in comportamentul animalelor spun ca acestea vor invata sa asocieze curatarea cu un beneficiu. De asemenea, granulele incalzite vor fi pe placul lor. Va recomandam ca in prima saptamana a utilizarii CatGenie, sa activati modul de curatare in timp ce pisica dumneavoastra doarme, pentru o acomodare mai usoara si in timp cu noul aparat.

 
Adaptarea pisicii cu CatGenie

Cat de lung este procesul de aclimatizare pisica?
Cele mai multe pisici s-au adaptat imediat cu CatGenie. Insa, pisicile au personalitati diferite si se adapteaza diferit la lucrurile noi din mediul lor.

Cate pisici pot utiliza o unitate CatGenie?
Este recomandabil ca utilizarea a CatGenie sa se faca pentru doua pisici care cantaresc pana la 9 kg. In anumite cazuri, chiar si trei pisici pot utiliza o unitate CatGenie. Puii de pisica de peste 8 saptamani se adapteaza cu usurinta la CatGenie.

Cat timp ii va lua pisicii sa se adapteze cu CatGenie?
Fiecare pisica este diferita si speciala. Peste 95% dintre pisici s-au adaptat foarte rapid si usor cu noul concept de spalare al CatGenie.

Despre CatGenie

Cum functioneaza CatGenie?
In loc de asternut sub forma de nisip, CatGenie foloseste granule lavabile, care au aceeasi textura ca cele traditionale. Deseurile solide se vor elimina in deseurile lichide, iar ulterior, catre exterior.

CatGenie elimina toate reziduurile?
Da. Indiferent daca reziduurile sunt solide sau lichide, CatGenie se ocupa, astfel incat eliminarea sa se produca intr-un mod eficient si in conditii de siguranta.

 • 1 x litiera robot CatGenie 120
 • 1 x pachet de granule reutilizabile CatGenie
 • 1 x cartuse soluție de curatare SaniSolution
 • 1 x GenieDome
REVIEW-uri CLIENTI
(1 reviews)
O casă curată, un stăpân fericit. E foarte util.

Preocupari asupra pisicii

 

Pisica va trebui sa intre in granulele ude?
CatGenie usuca complet granulele, astfel incat pisica va avea un asternut curat si uscat.

Este CatGenie zgomotos in timpul procesului de spalare?
Intreg procesul de curatare dureaza mai putin de 30 de minute. Timp de 26 de minute, aparatul este foarte silentios. Pe parcursul a trei perioade foarte scurte de timp, veti auzi un sunet similar cu cel de evacuare a apei de la masina de spalat.

Cat dureaza procesul de curatare si uscare a CatGenie?
Intregul procesul de curatare dureaza mai putin de 30 de minute.

Ce se intampla daca pisca are nevoie sa utilizeze CatGenie in timp ce acesta este in proces de curatare?
Pisicile dorm in medie intre 15 si 20 de ore pe zi. In mod normal, in aproximativ 30 de minute de la masa principala acestea vor digera mancarea. Deci, este suficient timp pentru a porni CatGenie pentru curatare. De asemenea, puteti seta modul de activare la senzor – dupa ce pisica utilizeaza litiera, la 10 minute va inceape procesul de curatare, modul automat de pornire (intre 1 si 4 ori pe zi) sau puteti porni manual aparatul, dupa fiecare utilizare.

Cat de sigure sunt granulele lavabile? Ce se intampla daca pisica mea le înghite?
Granulele lavabile sunt o combinatie netoxica de ingrediente sintetice si naturale. In cazul in care pisica va inghiti granule, acestea vor trece pur si simplu prin sistemul digestiv, fara niciun efect secundar.

Este sigur CatGenie pentru pisici?
Absolut. Noi iubim pisicile si nu vrem sa li se intample niciodata nimic rau. Scopul nostru este de a ajuta la imbunatatirea relatiei dintre animale si oameni, prin rezolvarea problemei – curatarea manuala a litierei traditionale.

Substanta din cartusul pentru spalare, SaniSolution nu afecteaza pisica?
Substanta din cartusul SaniSolution a fost testata pentru uz in conditii de siguranta in preajma pisicilor. Ea contine aceleasi ingrediente pe care medicii veterinari le utilizeaza pentru a curata mesele de operatie.

Ce se intampla daca pisica mea este in litiera in momentul in care incepe un ciclu de curatare a CatGenie?
Senzorii incorporati, numiti GenieEyes, vor sti exact cand pisica ta foloseste CatGenie, asa ca, sistemul de curatare nu va porni.Daca este programat pe modul automat, acesta va porni dupa 60 de secunde de la plecarea pisicii. Daca, o alta pisica intra in litiera, sistemul va mai astepta alte 60 de secunde de la plecarea celei de-a doua pisica. Daca litiera este programata la modul de activare la senzor, sistemul va porni la 10 minute dupa utilizare. Daca o alta pisica are nevoie sa foloseasca litiera, sistemul se reseteaza si va mai astepta alte 10 minute de la utilizare. Nu va porni niciodata in timp ce pisica dumneavoastra utilizeaza CatGenie.

Va accepta pisica mea aceasta litiera, diferita de cea traditionala?
Pisicile vor accepta atat forma cat si granulele confortabile. Acestea vor utiliza CatGenie la fel ca pe o alta litiera traditionala.

Procesul de spalare va speria pisica mea?
Pisicile vor realiza curatarea ca pe un lucru bun. Specialistii in comportamentul animalelor spun ca acestea vor invata sa asocieze curatarea cu un beneficiu. De asemenea, granulele incalzite vor fi pe placul lor. Va recomandam ca in prima saptamana a utilizarii CatGenie, sa activati modul de curatare in timp ce pisica dumneavoastra doarme, pentru o acomodare mai usoara si in timp cu noul aparat.

 
Adaptarea pisicii cu CatGenie

Cat de lung este procesul de aclimatizare pisica?
Cele mai multe pisici s-au adaptat imediat cu CatGenie. Insa, pisicile au personalitati diferite si se adapteaza diferit la lucrurile noi din mediul lor.

Cate pisici pot utiliza o unitate CatGenie?
Este recomandabil ca utilizarea a CatGenie sa se faca pentru doua pisici care cantaresc pana la 9 kg. In anumite cazuri, chiar si trei pisici pot utiliza o unitate CatGenie. Puii de pisica de peste 8 saptamani se adapteaza cu usurinta la CatGenie.

Cat timp ii va lua pisicii sa se adapteze cu CatGenie?
Fiecare pisica este diferita si speciala. Peste 95% dintre pisici s-au adaptat foarte rapid si usor cu noul concept de spalare al CatGenie.

Despre CatGenie

Cum functioneaza CatGenie?
In loc de asternut sub forma de nisip, CatGenie foloseste granule lavabile, care au aceeasi textura ca cele traditionale. Deseurile solide se vor elimina in deseurile lichide, iar ulterior, catre exterior.

CatGenie elimina toate reziduurile?
Da. Indiferent daca reziduurile sunt solide sau lichide, CatGenie se ocupa, astfel incat eliminarea sa se produca intr-un mod eficient si in conditii de siguranta.

 • 1 x litiera robot CatGenie 120
 • 1 x pachet de granule reutilizabile CatGenie
 • 1 x cartuse soluție de curatare SaniSolution
 • 1 x GenieDome
REVIEW-uri CLIENTI
(1 reviews)
O casă curată, un stăpân fericit. E foarte util.
incantat de acest produs?
La comanda