0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

LifeStraw personal

Brand: WaterNlife    |  Cod produs: LifeStraw personal
150,00 lei
La comanda

Filtrul de apa portabil LifeStraw®, numit in 2005 "Cea mai buna inovatie a anului" de catre Time Magazine, este solutia perfecta atunci cand nu aveti acces la apa potabila sigura si curata.

LifeStraw® este extrem de usor de utilizat, foarte fiabil si ultra – usor, cantarind doar 56 de grame. Filtrul iti permite sa bei apa in conditii de siguranta de la sursele de apa contaminate prin transformarea chiar si a celei ­mai murdare ape in apa potabila curata. Acest lucru il face un instrument ideal pentru excursionisti, rulote si in general pentru persoanele care petrec mult timp in aer liber.

LifeStraw® este, de asemenea, un instrument valoros de pastrat in casa pentru situatii de urgenta, cum ar fi furtuni sau inundatii, atunci cand sursa de apa locale pot fi contaminate.

LifeStraw® filtreaza pana la 1000 de litri de apa si elimina un minim de 99,9999% din bacteriile din apa si 99,9% din paraziti. in plus, filtrul nu contine substante chimice, baterii sau component in miscare.

LifeStraw® este dezvoltat pentru conditii extreme si este unul dintre cele mai avansate si durabile filtre de apa personale disponibile astazi. Teste de laborator riguroase au dovedit ca performanta LifeStraw® a depasit cerintele de filtrare a apei US EPA pentru bacterii si paraziti, inclusiv Escherichia coli, Cryptosporidium, Giardia lamblia si alti agenti patogeni pe baza de apa.

LifeStraw personal / 150,00 lei
La comandă