0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT
Termeni si conditii


1. GENERALITATI

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Roboutique (roboutique.ro) - numit in continuare "Site".

Site-ul Roboutique (roboutique.ro) este operat de societatea SC DAEDAL TRADE SRL, cu sediul in Str. Piotr Ilici Ceaikovski nr. 10,Sector 2, Bucuresti, 020264, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/4757/25.04.2012, CUI 30119250,(numita in continuare “Societatea”). Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Roboutique (roboutique.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe Site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, Societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe Site, pot fi modificate de catre Societate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Site-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. Societatea nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea, precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.


2. DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
VANZATOR - societatea comerciala DAEDAL TRADE SRL, cu sediul in Str. Piotr Ilici Ceaikovski nr. 10, Sector 2, Bucuresti, 020264, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/4757/25.04.2012, CUI 30119250.
CUMPARATOR - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
FURNIZOR – terţul (firma sau compania) care livreaza produsul/produsele catre Cumparator, pe sistemul drop shipping si cu care Vanzatorul deruleaza relatii comerciale.
COMANDA - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. CONTRACT - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care FURNIZORUL va livra CUMPARATORULUI produsele comandate, iar CUMPARATORUL este de acord efectueze plata acestora.


3. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 1. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
 2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
 4. Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
 5. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un Furnizor al acestuia.4. OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul Contractului il constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care Cumparatorul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei Comenzi pe Site confirmata de catre Vanzator. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre Vanzator pe Site. Caracteristicile produselor prezentate pe Site sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.


5. PRETUL CONTRACTULUI

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe Site. Pretul poate fi modificat de catre Societate, in orice moment, fara preaviz.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Vanzatorul atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Cumparatorul asupra pretului corect.


6. MODALITATEA DE LIVRARE

Vanzatorul isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat Cumparatorului mesajul de confirmare referitor la Comanda. In cazul in care nu poate executa Contractul din cauza ca produsul nu este diponibil in stocul Furnizorului, Societatea va informa Cumparatorul despre aceasta situatie.

Produsul comandat va fi livrat de catre Furnizor direct catre Cumparator (drop shipping), acesta din urma fiind responsabil de acuratetea informatiilor privind destinatia produsului. Furnizorul poate livra Cumparatorului un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul Cumparatorului de catre Vanzator.

Produsul va fi livrat Cumparatorului printr-o firma de curierat sau ridicat personal din Bucuresti.


7. RISCURI SI RESPONSABILITATI

Vanzatorul se obliga sa asigure ca Produsul comandat va fi expediat, in sistem drop shipping, de catre Furnizor Cumparatorului.
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Produsul comandat, in momentul transmiterii comenzii ferme catre Furnizor, avand insa obligatia de diligenta privind livrarea bunului si raspunderea privind returnarea banilor in cazul in care Cumparatorul dovedeste ca nu a primit Produsul comandat.

In ceea ce priveste aeronavele motorizate fara pilot la bord, Cumparatorul are obligatia de a consulta siteul Autoritatii Aeronautice Civile Romania si a se informa in legatura cu operarea si inregistrarea acestora. Reglementarile privind aceste aeronave se gasesc la adresa : https://www.caa.ro/media/docs/Ghid_RPAS.pdf


8. GARANTII

Toate produsele comercializate pe Site beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Cumparatorul va primi la livrare, pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie, un certificat de garantie. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact[at]roboutique.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.


9. CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

A) DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Roboutique (roboutique.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Administratorul Roboutique (roboutique.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

B) FRAUDA

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Roboutique (roboutique.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

C) CONFIDENTIALITATE

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Roboutique (roboutique.ro).

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Roboutique (roboutique.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Roboutique (roboutique.ro) in urmatoarele scopuri:

 • Stabilirea contactului cu Cumparatorii;
 • Prelucrarea comenzilor;
 • Participarea la concursuri, promotii;
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Roboutique (roboutique.ro) si a tertilor cu care Roboutique (roboutique.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Roboutique (roboutique.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Roboutique (roboutique.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact[at]roboutique.ro.

D) PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personalreprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prin inscrierea pe Site/efectuarea unei Comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, Cumparatorii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Societatii si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

 • activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Societatii si a tertilor cu care Societatea are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate Societatii,
 • participarea la concursuri, promotii;
 • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
 • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii Site-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
 • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale Site-ului;
 • cercetari de piata;
 • urmarirea datelor de vanzari.

Societatea nu va dezvalui nici un fel de informatie despre Cumparatorii Site-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, Cumparatorii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Societatii.

E) DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului Roboutique (roboutique.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Roboutique (roboutique.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

F) DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul Roboutique (roboutique.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Roboutique (roboutique.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact[at]roboutique.ro