Drona Parrot Disco FPV PACK

Cod produs: discofpv
Brand:
6.100,00 lei
Livrare in 2-3 zile

Descoperiți Parrot Disco, un dronă cu aripă fixă, a cărui design și capabilități aerodinamice fără precedent îl deosebesc de restul. Are 45 de minute de viață a bateriei și este echipat cu un control automat avansat și o cameră Full HD. Bucurați-vă de experiențe de neegalat de zbor și de a produce videoclipuri incredibile.

Puteti pilota Parrot Disco cu telecomanda compatibila (RC) sau cu Parrot Skycontroller 2 (nu este inclus). Depinde de dvs. să alegeți echipamentul care optimizează cel mai bine aventurile dvs. de zbor!

Beneficiati de o buna calitate a imaginii cu ochelarii VR folosind telefonul mobil si noua aplicatie FreeFlight Pro. Ochelarii sunt foarte confortabili chiar si daca purtati ochelari normali.

Trebuie doar să căutați să înțelegeți - cu designul său aerodinamic, aspectul aerodinamic, carbonul ușor și structura EPP (expandată polipropilenă), aripile fixe, Parrot Disco este conceput în mod natural pentru a zbura ca un avion. Alterați între linii drepte și rotiri, luați-vă timpul să vă aliniați și să vă bucurați de vedere, apoi ridicați viteza, scufundați în jos și urcați înapoi. Experimentează senzații extreme de zbor.

Luați-vă pe o aventură și reveniți automat la punctul de lansare cu ajutorul acestui mecanism de navigație complet asistat (Parrot C.H.U.C.K). Joacă-te cu altitudine, viteză, întoarcere și camera: stabilitatea este garantată datorită sistemului nostru antistrat. Concentrați-vă pe experiența dvs. și vom avea grijă de restul!

Cu ajutorul aplicației FreeFlight Pro puteți defini o zonă de zbor sigură (altitudine maximă / minimă și distanța maximă) și activați funcția "Return Home", care permite Parrot Disco să se întoarcă automat deasupra locației sale de decolare.

Pilotii condus pot pilota Parrot Disco în modul manual. Acest mod vă permite să utilizați o telecomandă (RC) compatibilă pentru a controla aripa zburătoare (telecomanda nu este inclusă în pachet). Parrot Disco este compatibil cu cele mai multe telecomenzi disponibile pe piață și găzduiește 3 protocoale majore pentru configurarea dispozitivelor: SBUS, SUMD și CPPM. C.H.U.C.K. procesorul inteligent controlează aripa zburătoare și face posibilă conectarea dronului la transmițătorul RC. Ca expert, vă puteți bucura de o experiență de zbor adaptată nevoilor dumneavoastră și competențelor de zbor.

Conceputa pentru a zbura atat in interior cat si in exterior, aceasta drona cantareste mai putin de 750gsi are o durata de viata a bateriei de 45 de minute.

Cu Parrot Disco, atingeți viteza de 80 km / h cu motorul puternic și bucurați-vă de experiență pentru o perioadă mai lungă de timp - o baterie de mare capacitate vă garantează o durată de viață de până la 45 de minute. Cerul este limita. Cât de departe vei merge?

Controlati drona cu Parrot Skycontroller 2 - conexiune Wi-fi securizata si optimizata, cu feedback video pe tableta sau smartphone.

Dispozitivul Parrot Disco vine cu o cameră frontală Full HD de 1080p stabilizată pe 3 axe. Și tu poți vedea lumea ca și cum ai zbura. Schimbați direcția și urmăriți schimbarea orizontului. Luați clipuri video aeriene fără probleme și în orice moment. Stocarea internă de 32 GB vă permite să fotografiați scene lungi. Du-te în aer liber și capturați cele mai frumoase zboruri.

Pachetul contine :

- O drona Disco

- Un acumulator Li-Po 2700mAh

- Incarcator

- 2 elice suplimentare

- Ochelari FPV

- Skycontroller 2

Alte detalii
GPS incorporat
Stocare interna 32Gb
Viteza maxima 80km/ora
Camera
Full HD 1080p
Timp de zbor
45 de minute
Greutate
750g
Baterie
Li-Po 2700mAh
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)

Pachetul contine :

- O drona Disco

- Un acumulator Li-Po 2700mAh

- Incarcator

- 2 elice suplimentare

- Ochelari FPV

- Skycontroller 2

Alte detalii:
GPS incorporat, Stocare interna 32Gb, Viteza maxima 80km/ora
Camera:
Full HD 1080p
Timp de zbor:
45 de minute
Greutate:
750g
Baterie:
Li-Po 2700mAh
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos