Despre noi

Roboutique este singurul specialist in robotica in Romania, de mai bine de 5 ani promovand inovatia in activitatile casnice, fie ca sunt in interiorul locuintiei sau in exteriorul sau. In timp am largit orizonturile si propunem clientilor nostri solutii pentru entertainment, care au insa la baza acelasi principiu, inovatia.
Roboutique asigura consultanta clientilor sai, dand dovada de flexibilitate in privinta solutiilor propuse in functie de necesitatile fiecarui client, fiind importator pentru cele mai importante marci internationale de prestigiu. In timp, am testat si am selectat pentru clientii nostri produse fiabile, totodata asigurand si seviciile post-vanzare, de multe ori inexistente atunci cand alegem sa achizitionam un astfel de produs.
Aveti o curte si o piscina? Noi va oferim solutia potrivita pentru a scapa de activitatile manual care va solicita fizic si va consuma timpul, un robot pentru tuns gazonul sau un robot pentru curatat piscine.
Va doriti sa va petreceti timpul liber intr-un mod placut? Va putem oferi un aspirator robot, un mop robotic, un robot pentru curatat ferestrele….sau doriti o litiera robot pentru pisica dumneavoastra?
Doriti sa scapati de bacterii, virusi…va putem oferi o solutie inovativa si moderna.