0741-ROBOTI (0741 762 684) Orar:10-18  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Robot pentru curatarea ferestrelor Ecovacs Winbot W850

  • Poze Robot pentru curatarea ferestrelor Ecovacs Winbot W850
  • Poze Robot pentru curatarea ferestrelor Ecovacs Winbot W850
  • Poze Robot pentru curatarea ferestrelor Ecovacs Winbot W850
  • Poze Robot pentru curatarea ferestrelor Ecovacs Winbot W850
  • Poze Robot pentru curatarea ferestrelor Ecovacs Winbot W850
   
 
Pin It


Robot pentru curatarea ferestrelor Ecovacs Winbot W850

Pret: 1.800 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Pretul include TVA si costul gestionarii DEE.Transport gratuit pt. puncte de lucru curierat.


 

Robotul pentru curatarea ferestrelor WINBOT 850 ofera caracteristici inovatoare pentru a curăța ferestrele cu un efort minim. Noul său design și dimensiunile reduse, il fac deosebit de atractiv. Cu o simplă apăsare a unui buton, puteți controla automat procesul de curățare in 4 pasi al WINBOT 850.

Căile eficiente de curățare reglate cu ajutorul ghideaza robotului în jurul obstacolelor, cum ar fi ramele ferestrelor și marginile acestora.

WINBOT 850 oferă o curățenie impecabilă, cu un efort minim.

Robotica la nivel inalt, premiata

WINBOT este un brand premiat în mod frecvent, recunoscut pentru tehnologiile sale brevetate si ideile inovative de către organizațiile de top din industrie. In plus, WINBOT este un produs unic în industria robotilor domestici, dezvoltat exclusiv de ECOVACS ROBOTICS.

WINBOT 850 folosește un motor de ventilatie de mare viteză pentru o aspirare puternica cu o mai bună stabilitate și curățare profundă. La 19.000 rotații pe minut, W850 rămâne atașat în condiții de siguranță pe sticlă, în timp ce curăta zona perfect!

Curățare silentioasa

Spune DA unei aspirații puternice și NU unei curatenii zgomotoase! Robotul pentru curatare ferestre W850 curăță ferestrele în liniște, fără a va deranja activitățile zilnice.

Sistem de curatare in 4 trepte

Scapati de vechile instrumente pentru curatarea ferestrelor, WINBOT 850 le inglobeaza pe toate, mai putin diversele urme lasate! W850 are o laveta de jur imprejurul sau din microfibra și două raclete pentru un proces eficient de curatare in 4 trepte :1.Partea din față a lavetei de curatare stropita cu soluție de curățare WINBOT umezeste, inmoaie si absoarbe impuritatile. 2. Racleta șterge murdăria de pe geam. 3. Racleta suplimentara colecteaza orice rest de murdărie pe bază de apă rămas. 4. Partea din spate a lavetei sterge fereastra până la o strălucire uscată, fără pată.

Operare in 3 trepte

Ferestre curate in doar 3 pași:

1.Sprayati laveta frontal cu soluția de curățare Professional WINBOT furnizata.

2.Conectați robotul in priza si comutati în poziția ON butonul de pe fata inferioara.

3.Plasati WINBOT 850 pe sticlă și apăsați butonul de pornire de pe maner Start. Robotul pentru curățarea fereastrelor acoperă în mod eficient zona de curățare și se întoarce la punctul său de plecare pentru a fi mai usor deconectat! Și eficientă si fără efort!

Memorare si traseu de curatare automate

Înainte de a începe curățarea, W850 scanează perimetrul pentru a detecta forma ferestrei și reglează automat calea traseul pentru a curăța zona în cel mai eficient mod! Robotul pentru curățarea fereastrelor va urma un traseu în formă de Z pentru ferestre largi, orizontale și un traseu în formă de N pentru ferestre înalte, verticale. Cea mai bună veste? W850 își amintește unde a rămas după o pauză și isi reia de curățenia din același loc, astfel încât toate zonele sunt acoperite.

Protecție cadrului ferestrei datorita Light Touch

Bara de protecție de pe partea superioară și inferioară a lui W850, este înconjurata de un material moale, care protejează ramele ferestrelor în timpul curățării.

Tehnologia de detectare a marginii

WINBOT 850 este perfect potrivit pentru ferestre fara rama datorita senzorilor cu bile, care îi permit să detecteze inteligent marginile de sticla fara rama si pentru a preveni caderea robotului Ecovacs W850.

Potrivit pentru diverse tipuri de sticlă

Ecovacs W850 isi poate desfasura curatenia pe diferite tipuri de sticlă. De la ferestre mate/sablate, la ferestre colorate și pictate, termopan. WINBOT 850 poate face sa straluceasca orice suprafata de sticla.

Produsul este destinat pentru uz rezidential. Produsul nu este recomandat pentru geamuri cu imbinari sau suprafete discontinue.

Sursă de alimentare neîntreruptă

Alimentarea cu energie electrică s-a intrerupt dintr-o dată? Nu vă faceți griji! WINBOT 850 este prevazut cu un sistem de back-up puternic, care îi permite să rămână pe fereastra timp de cel puțin inca 15 minute după o pană de curent.

Telecomanda

Telecomanda va permite controlul de start, pauză și de a gestiona direcția WINBOT W850 de la distanță!

Sistem de siguranță

Nu este nici o fereastră suficient de mare încât WINBOT 850 sa nu o poata curata! Prin adăugarea cablului prelungitor, cordonul de alimentare poate ajunge până la 4,3 metri lungime, iar cu ajutorul ventuzei si a cablului de siguranta, curățarea ferestrelor înalte este mai sigură decât oricând! Pur și simplu atașați ventuza de geam si cablul de siguranță la robotul W850 și lăsați robotul pentru curățarea fereastrelor sa ajunga la locul de muncă!

Robot ”verde’’, Eco-Friendly

WINBOT 850 este eco-friendly. Ambalajul este cu până la 90% din materiale reciclate. Lavetele de curățare din microfibră reutilizabile si lavabile insemna renuntarea la consumul constant de prosoape de hartie si sprayurile toxice.

Specificatii tehnice

W850

W930

W830

W710

W730

Greutate neta (kg)

2,8

2,35

1,3

2,0

2,0

Dimensiuni (mm)

247 * 246 * 115

302 x 302 x 125,5

220 x 220 x 103

232 x 225 x 95

232 x 225 x 95

Tip baterie Back-up

litiu

litiu

litiu

litiu

litiu

Capacitate Acumulator Back-Up (mAh)

600

400

600

400

400

Tensiune baterie back-up(V)

14,8

11,1

14,8

11,1

11,1

Putere (W)

75

35

75

35

35

Senzori anti-cadere

da

da

da

da

da

Auto curatare

da

da

da

da

da

Identificare geam fara margine

da

da

da

Nu

daDetalii produs


Categorie: Robot pentru curatarea ferestrelor

Producator: Ecovacs

  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?