0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Aspirator si mop robotic Hobot Legee 7

Brand: Hobot   |  Cod produs: legee7
2.990,00 lei
La comanda
Despre noul Legee 7

Mopul robot aspirator HOBOT LEGEE 7 curata cu precizie si in mod cuprinzator si sterge pardoselile netede intr-un singur pas. Pentru o orientare precisa si rapida in spatiu, LEGEE 7 utilizeaza navigatia cu laser LEGEE SLAM. Cu aplicatia puteti monitoriza curatarea in timp real, puteti salva pana la 5 harti, si puteti crea bariere virtuale si zone restrictionate. Puteti edita aspectul inteligent al camerei si puteti alege unul dintre cele 8 moduri talentate de curatare. Curatarea perfecta este asigurata de doua mopuri vibratoare speciale, 4 duze cu pulverizare mai precisa si un control inteligent al dozarii apei si un puternic motor de aspiratie BLDC cu o putere de 2700 Pa. Mopul robot LEGEE 7 este alimentat de o baterie Li-ion de inalta calitate de 4500 mAh si, daca bateria este descarcata, se incarca, apoi reia de unde a fost intrerupta curatarea. Aplicatia multilingvistica inclusiv in limba romana. Colaboreaza cu Siri si OK Google.

O caracteristica importanta a aspiratoarelor robotizate este orientarea si miscarea in spatiu. Mopul robot Legee 7 utilizeaza localizarea si maparea laserului precis. Navigatia avansata LEGEE SLAM masoara, evalueaza si optimizeaza calea de curatare folosind LDS LiDAR, Encoder, Gyro si E-busola. Curatarea se face sistematic si cat mai eficient posibil, fara intarzieri inutile.

Pentru a obtine rezultate si mai bune atunci cand curatati diferite tipuri de podele, este posibil sa selectati unul dintre cele sapte moduri de curatare presetate si o setare individuala in aplicatie. Cu modurile de curatare prestabilite Talent Clean, Legee 7 curata podelele murdare in mod diferit cu un sistem de curatare special adaptat

Mod special pentru pete pentru curățarea petelor uscate pe podea în bucătărie sau în alte părți ale gospodăriei. Legee va împărți podeaua în pătrate de 1,5 × 1,5 m, pe care le va curăța treptat cu un ciclu dublu de curățare. În primul rând, udă podeaua astfel încât petele să se ude, iar în al doilea ciclu, curăță și lustruiește podeaua.

Cand curatarea este completa, Legee 7 programeaza automat camere individuale, pe care le puteti edita, imparti, unifica, denumi si seta diferite moduri de curatare talentate pentru diferite camere de pe harta sau dezactiva curatarea camerei. Puteti dezactiva curatarea nu numai in camera, ci si intr-o anumita zona. Setati zona interzisa miscand degetul pe ecranul smartphone-ului, nu va miscati cu mobilierul. Definiti si controlati zonele interzise pe harta, iar Legee 7 nu va curata locurile marcate astfel.

In jurnalul de curatare, puteti vizualiza istoricul pana la ultimele 10 curatari, inclusiv harta finala, zona curatata, lungimea curatarii si daca curatarea a fost finalizata. In planificatorul de curatare, puteti programa curatarea pentru fiecare zi a saptamanii sau doar pentru cateva zile, iar mopul robot Legee 7 va iesi la ora programata si va incepe curatarea cu una dintre curatarile talentate prestabilite.

Cand bateria este aproape descarcata, Legee 7 revine automat la baza de incarcare pentru a se incarca, iar cand bateria este complet incarcata, robotul iese si finalizeaza curatarea de unde a fost intrerupta. Acesta va ajunge automat la statia de incarcare chiar si dupa curatare si se va pregati pentru urmatoarea.

Aspirator si mop robotic Hobot Legee 7 / 2.990,00 lei
La comandă