0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Aspirator si mop robotic Hobot Legee 669

Brand: Hobot   |  Cod produs: 669
2.600,00 lei
La comanda
Despre noul Hobot 669

LEGEE-669 asigură datorită sistemului FastBrush® 4-Stage Cleaning System curățare completă a pardoselilor netede într-un singur pas – aspirare, funcţia ștergere pe uscat, dozarea automată a apei şi funcţia de ștergere pe umed. O aspirație puternică în partea din față a aspiratorului aspiră orice murdărie mare, păr chiar şi păr de animale. Mopul uscat oscilează pe podea și șterge praful fin, două duze speciale distribuie apă pe podeaua curăţată, controlate de sistemul „Smart Spray”, iar cealaltă mop oscilant șterge și lustruiește podeaua cu ajutorul apei, pe care Legee-668 a distribuit-o pe podeaua curăţată. LEGEE-669 utilizează în timpul lucrului senzori laser, Encoder, Gyro, Compass E și sistemul Position Estimation.

Fastbrush în 4 etape


Există patru pasi pentru  curătare:
Pasul 1: Peria laterală împinge murdăria către vaccum.
Pasul 2: Laveta va sterge praful fin îndepărtând petele uscate.
Pasul 3: Pulverizare inteligentă cu apă, avand functia de înmuiere a petelor dure.
Pasul 4: Laveta mop care sterge petele înnuiate.

 

LEGEE-669 în timpul lucrului utilizează senzorii laser, Encoder, Gyro, E-Compass şi sistemul Position Estimation. Acest sistem avansat de navigare măsoară spațiul din jurul robotului și îi permite să evite mobila și alte obiecte. De asemenea, robotul poate curăța în mod eficient podeaua casei D-voastră, fără întârzieri nejustificate sau mișcări confuze.

Aspiratorul robot LEGEE-669 aspiră murdăria de-a lungul pereţilor şi în colţurile încăperii, acest lucru este posibil datorită formei D unice a robotului. Peria laterală situată în colțul frontal al aspiratorului asigură o măturare precisă a murdăriei din colțuri și de-a lungul pereților și mobilierului.

LEGEE-669 utilizează două mopuri speciale oscilatorii, care în timpul curățării podelelor oscilează și curăță eficient toate tipurile de podele netede. Cantitatea de apă distribuită de robot pe podeaua curăţată este controlată de sistemul „Smart Spray”. Datorită acestuia cantitatea de apă dozată este ideală pentru toate tipurile de pardoseli netede.

Aspirator si mop robotic Hobot Legee 669 / 2.600,00 lei
La comandă