Aspirator robot iRobot Roomba 696

Cod produs: Roomba 696
Brand: iRobot
2.300,00 lei
Livrare in 2-3 zile
Despre iRobot Roomba 696

Navigare perfectă iAdapt, curăţare fără egal în trei etape, detecţie acustică a murdăriei şi aplicaţie pentru mobil iRobot HOME pentru mai mult confort. Controlaţi Roomba de oriunde şi oricând! Roomba 696 poate fi setat în orice moment şi în orice zi a săptămânii. Lasă-l pe asistentul robotic să-ţi cureţe casa şi petrece-ţi timpul cu familia ta!

Sistemul de navigație iAdapt asigura o curățare perfectă a locuinței. Roomba monitorizează spațiul prin zecile de senzori și combină inteligent 40 de mișcări predefinite pentru a se adapta formei și mărimii camerei.Astfel robotul este ghidat de-a lungul pereților și a mobilei pentru o curățare perfectă.

Prin aplicația pentru mobil sau tabletă, iRobot Home, poți controla robotul tău Roomba 696 de la distanță indiferent de timp sau de locul unde te aflii. E simplu, deschide aplicația iRobot Home și apasă Clean. Sau poți programa din timp data și ora la care vrei ca robotul tău Roomba 696 să înceapă curățenia, iar tu nu mai trebuie să îți faci griji, Roomba se va ocupa de asta.

Calitate

Calitatea de neegalat a curățeniei facută de aspiratoarele robot Roomba se datorează sistemului iAdapt împreuna cu cel de curățare cu trei nivele extrem de funcțional. În cadrul acestui sistem, Roomba literalmente conduce murdăria din fiecare colț al camerei și o trimite către coșul colector. Particulele alergene și praful sunt colectate de filtrele eficiente din microfibre.

Peria rotativă laterală
Datorită prezenței periei laterale, Roomba poate efectiv să curețe chiar și murdăria din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, în colțurile camerei și alte zone greu de curățat - datorită sistemului Wall Follow.


Periile rotative opuse
Robotul folosește principiul de rotire al periilor, una împotriva celeilalte, care sunt montate în capătul de curățare al robotului. Datorită acestora, Roomba este mult mai eficient în colectarea murdăriei de pe podele.


Putere de aspirare optimă
Deține un motor de aspirație eficace în recipientul pentru colectare care preia praful fin și impuritățile mici, care au fost capturate pe perie.

Functii

Grație funcției de programare a efectuării curățeniei, puteți selecta ziua și ora în care doriți ca robotul să înceapă curățenia. Roombei nu-i pasă nici de obstacole, așa că întotdeauna va face curățenie și fără prezența dumneavoastră. iRobot oferă programarea curățeniei pentru fiecare zi și de fiecare dată la o altă oră. De exemplu, setați robotul în așa fel, încât să facă curățenie de trei ori pe săptămână și el, săptămână după săptămână, la ora programată, efectuează curățenie și astfel menține permanent pardoseala curată.
Sistemul Dirt Detect, cu ajutorul senzorilor acustici și optici detectează locurile extrem de murdare cărora Roomba le va acorda o atenție deosebită.
Senzorii speciali sunt plasați în partea de jos a robotului și prin ei poate recunoaște din timp spațiul liber de dedesubt, eliminând astfel, posibilitatea de a cădea. Roomba se oprește, se întoarce, și continuă curățarea pe podea.
După activarea modului SPOT, care este folosit pentru curățarea locală, robotul curata foarte bine o suprafata de 1 m în diametru. Acesta va servi drept o "perie și făraș", în cazul în care se va varsa zahăr/cereale/orez/etc. în bucătărie sau poate curăța, de exemplu, un preș.
Amortizorul cu atingere lentă este delicat cu mobila, recunoaște obstacolele aparente cum sunt draeriile sau marginea patului și curăță eficient în jurul acestora, chiar și sub pat (dacă înălțimea îi permite).
Roomba are, de asemenea, un coș colector de mare capacitate- AeroVac- care folosește filtre din microfibră pentru captarea celor mai mici particule de praf.
Poți stabili zona de curățare a robotului de aspirare Roomba folosind pereții virtuali. Aceștia creează o bariera invizibilă pe care robotul nu o va depăși. Se folosesșe când vrei să cureți o zonă predefinită sau atunci când vrei să previi interacțiunea robotului Roomba cu diferite cabluri sau obiecte fragile.
Pereții virtuali HALO creeaza o bară de protecție în formă de arc de cerc pe care robotul nu o poate trece. Această funcție poate fi folosită pentru a proteja bolul cu mâncare a animalelor de companie.
iRobot a echipat aspiratoarele robotizate cu funcția ANTI Încurcarea pentru a preveni încurcarea în cabluri. Atunci când periile (extractoarele) simt rezistență, ele își vor schimba rotația. În acest fel, robotul este eliberat din cabluri și poate continua curățenia.
Baza de încărcare se folosește pentru încărcarea bateriei. Robotul părăsește baza la apăsarea butonului CLEAN și se întoarce automat după terminarea curățeniei pentru a se încărca.

 

Dimensiuni
33,5 x 33,5 x 9,3 cm
Greutate robot
3.6 Kg
Moduri de curatare
Aspirator
Durata de viata a bateriei
60 minute
Nivelul zgomotului
60 dB
Functii
Baterie reincarcabila
Programabil
Wi-Fi
Tehnologii
Xlife
AeroVac
Anti-tangle
Dirt Detect ™
iAdapt
Capacitate colectare
600 ml
Tip aspirare
Uscata
Suprafete
Multi-Suprafete
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Dimensiuni:
33,5 x 33,5 x 9,3 cm
Greutate robot:
3.6 Kg
Moduri de curatare:
Aspirator
Durata de viata a bateriei:
60 minute
Nivelul zgomotului:
60 dB
Functii:
Baterie reincarcabila, Programabil, Wi-Fi
Tehnologii:
Xlife, AeroVac, Anti-tangle, Dirt Detect ™, iAdapt
Capacitate colectare:
600 ml
Tip aspirare:
Uscata
Suprafete:
Multi-Suprafete
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos