Aspirator robot iRobot Roomba 896

Cod produs: Roomba 896
Brand: iRobot
2.900,00 lei
Livrare in 2-3 zile
Echipat inteligent

Robot a echipat aspiratoarele robotizate cu functia ANTI Incurcarea pentru a preveni incurcarea in cabluri. Atunci cand periile (extractoarele) simt rezistenta, ele isi vor schimba rotatia. In acest fel, robotul este eliberat din cabluri si poate continua curatenia.
Gratie functiei de programare a efectuarii curateniei, puteti selecta ziua si ora in care doriti ca robotul sa inceapa curatenia. Roombei nu-i pasa nici de obstacole, asa ca intotdeauna va face curatenie si fara prezenta dumneavoastra. iRobot ofera programarea curateniei pentru fiecare zi si de fiecare data la o alta ora. De exemplu, setati robotul in asa fel, incat sa faca curatenie de trei ori pe saptamana si el, saptamana dupa saptamana, la ora programata, efectueaza curatenie si astfel mentine permanent pardoseala curata.
 

Inovatie la tine acasa

iRobot Roomba 896 dispune de una dintre cele mai importante inovatii din istoria aspiratoarelor robotizate - un sistem de curatare in trei trepte AeroForce, ceea ce mareste eficienta aspirarii cu pana la 50%, ori de cate ori este nevoie. Sistemul AeroForce concentreaza fluxul de aer in spatiul ingust dintre extractoarele rotative ceea ce duce la accelerare.
- Perie laterala rotativa
Peria laterala ii permite robotului Roomba curatarea eficienta din jurul mobilierului, de-a lungul peretilor, din colturile camerelor si din zonele greu accesibile.
- Doua extractoare din cauciuc, care se rotesc in sens opus
Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apuca si descompun murdaria si resturile de pe orice tip de podea. Datorita cauciucului, murdaria nu se lipeste pe ele si periile aproape nu necesita intretinere.
- Putere mare de aspirare
Sistemul AeroForce concentreaza flux de aer in spatiul ingust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare. Filtrarea aerului este asigurata printr-un filtru de inalta eficienta AeroForce®.

Roomba 896 unboxing !

Cu Roomba® 896 va puteti conecta si puteti face curat de oriunde, folosind tehnologia avansata de curatare in trei etape si peria laterala special conceputa pentru plinte si colturi. Sistemul avansat de curatare in trei etape slabeste murdaria, o desprinde si o aspira cu o putere de 5 ori mai mare comparativ cu Roomba Seriile 600 si 700 (cu sisteme AeroVac™). Periile de mare performanta cu sistem Anti-Incurcare sunt proiectate pentru a ridica parul si murdaria fara a se incurca in cabluri. Incepeti sau programati curatenia de oriunde, folosind aplicatia iRobot HOME.

Mai multe avantaje

-Suita de senzori, peste 60 de decizii pe secunda pentru a se adapta casei si a curata mai bine;
-Tehnoligie Dirt Detect ™ pentru a recunoaste zonele cu murdarie acumulata;
-Senzori ce previn caderea de pe scari;
-Se conecteaza la aplicatia iRobot Home prin Wi-Fi;
-Poate fi urmarit statusul curateniei prin aplicatie;
-Posibilitatea de a programa orele si zilele de curatenie;
-Sistem de notificare cand cosul colector este plin;
-Sistem de curatare in 3 etape AeroForce®;
-Perii Multi-Suprafata;
-Perie special conceputa pentru colturi si marginile peretilor;
-Sistem de filtrare super eficient, dintr-un material ce capteaza 99% din praf, acarieni si alergeni de 10 microni;
-Curata pana la 100 de metri patrati;
-Sistem ANTITANGLE ce previne incalcirea in cabluri si franjuri;
-Bara de protectie cu amortizare;
-Detectie optica a impuritatilor;
-Baterie Li-Ion;
-Statie de incarcare cu adaptor integrat.

REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos