Aspirator robot Ecovacs Deebot 710

Cod produs: Ecovacs Deebot 710
Brand: Ecovacs
1.900,00 lei
Livrare in 2-3 zile
De ce Ecovacs DEEBOT 710?

Daca sunteti in cautarea unui dispozitiv de ultima generatie, pentru a obtine cea mai inalta performanta in curatare, DEEBOT 710 este ceea ce aveti nevoie. Echipat cu functii puternice, inclusiv cu Tehnologia de cartografiere Smart Navi™ 2.0, DEEBOT 710 se asigura ca locuinta dumneavoastra este curatata minutios, in mod eficient si fiabil. Acest ajutor la indemana, echipat cu tehnologie inalta, vine cu o serie de caracteristici de ultima generatie, care va vor face sa uitati repede zilele enervante de curatare manuala. Acum puteti sta linistit si va puteti relaxa, in timp ce DEEBOT duce curatenia la un alt nivel, cu metode de aspiratie interschimbabile pentru diferite sarcini, aspiratie de mare putere pentru zonele dificile si un filtru de inalta eficienta pentru improspatarea aerului din interior.

Tehnologie de cartografiere Smart Navi™ 2.0

Cu ajutorul camerei si al algoritmului grafic avansat SLAM, tehnologia unica de cartografiere Smart Navi™ 2.0 permite modelului DEEBOT 710 sa creeze harta intregii locuinte in timp ce aspira. Aceste informatii sunt apoi utilizate pentru a optimiza curatarea camerelor cu un model sistematic de curatare, pentru a evita reluarea sau lipsa curatarii unor zone.

Modul MAX

Eliminati orice murdarie greu de curatat prin activarea functiei de curatare Mod Max. Aceasta functie dubleaza puterea de aspirare pentru ingrijirea usoara a zonelor dificile, atat pe podele, cat si pe covoare.

Nu este necesara interventia dumneavoastra! Cand nivelul bateriei scade, DEEBOT se intoarce automat la statia de incarcare – fara cel mai mic efort din partea dumneavoastra.

Evitarea obstacolelor si filtre de cea mai inalta performanta!

Datorita senzorilor anti-coliziune si a barelor amortizoare cu perna moale, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la mobilierul dumneavoastra, deoarece DEEBOT le va evita in siguranta. Persoanele care sufera de alergii pot respira usurate acum! Cu filtrul de plasa metalica, filtrul cu burete si filtrul de aer pentru particule fine, DEEBOT reduce declansatorii din aer asociati alergiilor si astmului. DEEBOT incepe imediat curatarea in modul de curatare automata la atingerea unui buton – nu se poate mai simplu decat atat!

Aplicatia ECOVACS

Cu aplicatia ECOVAS, usor de utilizat, puteti controla si monitoriza aparatul dumneavoastra DEEBOT oricand si oriunde: porniti / opriti, setati temporizatorul sau verificati harta raport.

Cu ajutorul functiei integrate de actualizare OTA, puteti sa va mentineti robotul actualizat in permanenta pentru a asigura curatarea fara probleme.

Greutate robot
3,1 kg
Dimensiuni
32,5 x 32,5 x 8,1 cm
Perii
Perii laterale duble
Moduri de curatare
Aspirator
Durata de viata a bateriei
110 minute
Nivelul zgomotului
65 dB
Functii
Wi-Fi
Programabil
Variator de putere
Baterie reincarcabila
Raport vocal
Accesorii incluse
Statie de incarcare
Telecomanda
Tehnologii
Smart Navi™ 2.0
Capacitate colectare
520 ml
Tip aspirare
Uscata
Suprafete
Podele dure
Covoare
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Greutate robot:
3,1 kg
Dimensiuni:
32,5 x 32,5 x 8,1 cm
Perii:
Perii laterale duble
Moduri de curatare:
Aspirator
Durata de viata a bateriei:
110 minute
Nivelul zgomotului:
65 dB
Functii:
Wi-Fi, Programabil, Variator de putere, Baterie reincarcabila, Raport vocal
Accesorii incluse:
Statie de incarcare, Telecomanda
Tehnologii:
Smart Navi™ 2.0
Capacitate colectare:
520 ml
Tip aspirare:
Uscata
Suprafete:
Podele dure, Covoare
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos