Aspirator robot Ecovacs Deebot OZMO Slim10

Cod produs: Ecovacs Deebot OZMO Slim10
Brand: Ecovacs
2.300,00 lei
Livrare in 2-3 zile
Deebot OZMO Slim10 in actiune !

Aspiratorul DEEBOT OZMO Slim10 combina un design cu profil redus cu Tehnologia OZMO de stergere, uun sistem de aspirare fara incurcare si o traiectorie de curatare sistematica in modul pentru suprafete dure. Acest lucru asigura curatarea temeinica si puternica a unor zone greu accesibile din casa dumneavoastra. Acum nu trebuie sa va mai faceti griji ca nu puteti curata toata murdaria de sub canapele sau din alte zone greu de curatat, deoarece designul subtire al aspiratorului DEEBOT, combinat cu tehnologia de ultima generatie si caracteristicile inteligente, va asigura rezultate perfecte in ceea ce priveste curatenia, in intreaga casa.

Design si tehnologie de top

Cu un design cu profil redus, DEEBOT OZMO Slim10 poate curata cu usurinta murdaria si praful ascuns sub mobilier si in alte zone greu accesibile ale casei dumneavoastra.
Tehnologia de stergere OZMO utilizeaza o pompa de apa electronica inovatoare cu un rezervor, care aplica in mod uniform apa atunci cand sterge. In combinatie cu o aspirare puternica, aceasta tehnologie inovatoare de stergere asigura faptul ca DEEBOT OZMO Slim10 ofera rezultate minutioase si complete de curatare.
 

Un drum bine stabilit, fara incidente

Cu traiectoria sa avansata de curatare, inainte si inapoi, produsul dumneavoastra DEEBOT OZMO Slim10 asigura rezultate de curatare minutioase si sistematice, fara omiterea sau curatarea repetitiva a zonelor.
Aspirarea fara incurcare este ideala pentru a curata murdaria, resturile si in special parul, fara blocare sau incurcare in timpul curatarii. Ajutorul perfect, in special pentru proprietarii de animale de companie!
 

Mai multe detalii

DEEBOT este conceput pentru a va satisface nevoile unice de curatare: Mod AUTO pentru curatare generala, mod Edge pentru curatarea marginilor si a colturilor si mod Spot pentru zone greu de curatat.

Folosind aplicatia ECOVACS, puteti programa fara efort intervalele de curatare si puteti seta modurile de curatare, puteti monitoriza starea curatarii si va puteti bucura de toate avantajele automatizarii treburilor casnice.

Datorita functiei de programare la indemana, puteti seta in prealabil o ora si un program de curatare – si nu veti mai gasi niciodata o locuinta murdara cand ajungeti acasa.

Cand nivelul bateriei scade, DEEBOT se intoarce automat la statia de incarcare – fara cel mai mic efort din partea dumneavoastra.

Acum nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la mobilierul dumneavoastra, deoarece DEEBOT va evita in siguranta loviturile, datorita senzorilor anti-coliziune si a barelor amortizoare cu perna moale.

Perii
Perii laterale duble
Dimensiuni
31 x 31 x 5,7 kg
Greutate robot
2,5 kg
Moduri de curatare
Aspirator
Durata de viata a bateriei
100 minute
Nivelul zgomotului
68 dB
Functii
Baterie reincarcabila
Programabil
Variator de putere
Wi-Fi
OZMOTM Mopping
Accesorii incluse
Statie de incarcare
Telecomanda
Tehnologii
Anti-Collision
Smart Motion
Capacitate colectare
300 ml
Tip aspirare
Uscata
Suprafete
Podele dure
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Perii:
Perii laterale duble
Dimensiuni:
31 x 31 x 5,7 kg
Greutate robot:
2,5 kg
Moduri de curatare:
Aspirator
Durata de viata a bateriei:
100 minute
Nivelul zgomotului:
68 dB
Functii:
Baterie reincarcabila, Programabil, Variator de putere, Wi-Fi, OZMOTM Mopping
Accesorii incluse:
Statie de incarcare, Telecomanda
Tehnologii:
Anti-Collision, Smart Motion
Capacitate colectare:
300 ml
Tip aspirare:
Uscata
Suprafete:
Podele dure
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos