Aspirator robot Ecovacs Deebot 600

Cod produs: Ecovacs Deebot 600
Brand: Ecovacs
2.000,00 lei
Livrare in 2-3 zile
Prea putin timp liber? Deebot 600 va sare in ajutor !

Daca doriti sa va petreceti mai putin timp curatand-va locuinta si mai mult timp bucurandu-va de frumusetile vietii, DEEBOT 600 este cel mai potrivit aspirator pentru dvs. Este ideal pentru curatarea prin aspirarea unei podele dure. Traiectoria sa sistematica de curatare, inainte si inapoi, este deosebit de eficienta pe podelele dure, astfel incat poate acoperi o zona mai mare de curatare. Cu aplicatia usor de folosit, puteti controla aspiratorul DEEBOT de oriunde si oricand.

Mai multe avantaje din partea lui Deebot 600

Tipuri de podea - DEEBOT poate curata mai multe tipuri de podea, inclusiv podele dure si covoare. Dispune de un sistem de curatare de inalta performanta care poate indeplini o varietate de activitati de curatare.
Perii speciale - Cu periile de curatare pentru margini si peria principala in forma de V, DEEBOT masoara, ridica si aspira simultan, intr-o singura trecere. Acest lucru il transforma in aparatul ideal pentru curatarea covoarelor si a pardoselilor dure.
 

Usor de folosit, oriunde si oricand !

Aplicatia ECOVACS Home va permite sa controlati si sa monitorizati robotul in orice moment. Porniti, opriti, programati – fara probleme cu aceasta aplicatie simpla si usor de utilizat.


Datorita functiei sale de programare la indemana, puteti seta o ora la care DEEBOT va curata locuinta in mod regulat. Asadar, acum va puteti concentra pe lucruri mai importante, stiind ca locuinta dumneavoastra va fi intotdeauna curata.


DEEBOT se asigura intotdeauna ca nu se stinge. Cand nivelul bateriei scade, acesta se intoarce automat la statia de incarcare, pentru a se reincarca. Face acest lucru singur, fara ca dumneavoastra sa faceti vreun efort.
 

Tehnologie si componente de ultima generatie

Pornire - Simplitatea aparatului DEEBOT va permite sa porniti modul de curatare automata cu o simpla atingere a unui buton. Nu se poate mai usor decat atat!


Filtre - Filtrul de aer integrat de inalta eficienta al DEEBOT capteaza declansatorii din aer asociati alergiilor si astmului – pentru a putea respira usor, in orice moment.


Tehnologii de evitare a obiectelor - La ce serveste robotul cel mai bun de curatare daca se loveste in mod constant de mobilier si il deterioreaza? Cu DEEBOT nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu acest aspect! Folosind senzorii anti-coliziune si bara amortizoare cu perna moale, DEEBOT poate evita obstacolele si va poate proteja mobilierul.
 

Dimensiuni
33,2 x 33,2 x 7,9 cm
Greutate robot
3,3 kg
Perii
Perii laterale duble
Moduri de curatare
Aspirator
Durata de viata a bateriei
110 minute
Nivelul zgomotului
65 dB
Functii
Baterie reincarcabila
Programabil
Variator de putere
Wi-Fi
Accesorii incluse
Telecomanda
Statie de incarcare
Capacitate colectare
520 ml
Tip aspirare
Uscata
Suprafete
Covoare
Podele dure
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Dimensiuni:
33,2 x 33,2 x 7,9 cm
Greutate robot:
3,3 kg
Perii:
Perii laterale duble
Moduri de curatare:
Aspirator
Durata de viata a bateriei:
110 minute
Nivelul zgomotului:
65 dB
Functii:
Baterie reincarcabila, Programabil, Variator de putere, Wi-Fi
Accesorii incluse:
Telecomanda, Statie de incarcare
Capacitate colectare:
520 ml
Tip aspirare:
Uscata
Suprafete:
Covoare, Podele dure
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos