Aspirator robot Ecovacs Deebot 601

Cod produs: Ecovacs Deebot 601
Brand: Ecovacs
2.000,00 lei
Livrare in 2-3 zile
Deebot 601

DEEBOT poate curata mai multe tipuri de podea, inclusiv podele dure si covoare. Dispune de un sistem de curatare de inalta performanta care poate indeplini o varietate de activitati de curatare.
Cu periile de curatare pentru margini si peria principala in forma de V, DEEBOT masoara, ridica si aspira simultan, intr-o singura trecere. Acest lucru il transforma in aparatul ideal pentru curatarea covoarelor si a pardoselilor dure.
 

Simplu si inteligent

Modul inteligent de curatare al DEEBOT il recomanda ca fiind ideal pentru aspirarea eficienta a suprafetelor dure si a blanii animalelor dumneavoastra iubite. Traiectoria sa sistematica de curatare, inainte si inapoi, este deosebit de eficienta, astfel incat poate acoperi o zona mai mare de curatare.

Daca aveti de curatat zone dificile, DEEBOT se poate ocupa cu usurinta si de acest lucru. In modul Max, puterea de aspirare este dublata pentru a asigura rezultate ideale chiar si pe podele deosebit de murdare – indiferent daca este vorba despre o suprafata dura sau despre un covor.

Datorita senzorilor de recunoastere a scarilor, DEEBOT poate curata chiar si in jurul scarilor, fara riscul caderii. Asadar, puteti sa il lasati sa isi continue activitatea, fara a fi nevoie sa va faceti griji in privinta sigurantei acestuia.

La ce serveste robotul cel mai bun de curatare daca se loveste in mod constant de mobilier si il deterioreaza? Cu DEEBOT nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu acest aspect! Folosind senzorii anti-coliziune si bara amortizoare cu perna moale, DEEBOT poate evita obstacolele si va poate proteja mobilierul.

Filtrul de aer integrat de inalta eficienta al DEEBOT capteaza declansatorii din aer asociati alergiilor si astmului – pentru a putea respira usor, in orice moment.

Aplicatia speciala pentru control

Pentru a transforma aparatul DEEBOT intr-un adevarat multi-talent, il puteti folosi si pentru a sterge podeaua. Tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti recipientul de praf si sa atasati rezervorul de apa, care este disponibil ca accesoriu optional.
Aplicatia ECOVACS Home va permite sa controlati si sa monitorizati robotul in orice moment. Porniti, opriti, programati, monitorizati starea sau desemnati zonele care urmeaza sa fie curatate – fara probleme cu aceasta aplicatie simpla si usor de utilizat.
 

Mai usor ca niciodata !

Datorita functiei sale de programare la indemana, puteti seta o ora la care DEEBOT va curata locuinta in mod regulat. Asadar, acum va puteti concentra pe lucruri mai importante, stiind ca locuinta dumneavoastra va fi intotdeauna curata.
DEEBOT se asigura intotdeauna ca nu se stinge. Cand nivelul bateriei scade, acesta se intoarce automat la statia de incarcare, pentru a se reincarca. Face acest lucru singur, fara ca dumneavoastra sa faceti vreun efort.
 

Dimensiuni
33,2 x 33,2 x 7,9 cm
Greutate robot
3,3 kg
Perii
Perii laterale duble
Moduri de curatare
Aspirator
Durata de viata a bateriei
110 minute
Nivelul zgomotului
65 dB
Functii
Baterie reincarcabila
Programabil
Variator de putere
Wi-Fi
Accesorii incluse
Telecomanda
Perie laterala robot aspirator
Statie de incarcare
Tehnologii
Anti-Collision
Smart Motion
Capacitate colectare
520 ml
Tip aspirare
Umeda
Uscata
Suprafete
Podele dure
Covoare
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Dimensiuni:
33,2 x 33,2 x 7,9 cm
Greutate robot:
3,3 kg
Perii:
Perii laterale duble
Moduri de curatare:
Aspirator
Durata de viata a bateriei:
110 minute
Nivelul zgomotului:
65 dB
Functii:
Baterie reincarcabila, Programabil, Variator de putere, Wi-Fi
Accesorii incluse:
Telecomanda, Perie laterala robot aspirator, Statie de incarcare
Tehnologii:
Anti-Collision, Smart Motion
Capacitate colectare:
520 ml
Tip aspirare:
Umeda, Uscata
Suprafete:
Podele dure, Covoare
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos