Aspirator Xiaomi Roborock-Vacuum Cleaner 2 EU-White

Cod produs: Roborock2
Brand:
2.000,00 lei
Livrare in 2-3 zile
Despre produs

Aspiratorul Roborock-Vacuum Cleaner 2- este a 2-a generatie de aspirator robot, fiind cel mai performant produs de pe piata in materie de aspiratoare robot cu mop. RoboRock este un dispozitiv Smart Home deosebit de util si inteligent, iar prin aplicatia dedicata, cu control prin Internet, poti controla, programa si urmari aspiratorul robot.

Poate efectua doua operatii in acelasi timp, mai exact, inglobeaza si functia de curatare umeda cu mop, deci va aspira si va spala podeaua in acelasi timp.

Aduce imbunatatiri fata de modelul precedent, si anume:

 • Aspirator si mop intr-un singur dispozitiv inteligent, cu control prin Internet;
 • Putere de suctiune imbunatatita, care ajunge la valoarea de 2000Pa.

  Alte imbunatatiri:

 • Abilitatea de a trece peste obstacole cu inaltime de 2cm.
 • Bumper frontal de protectie, cu grosime de 2 mm, pentru a evita zgarierea robotului aspirator pe suprafata de contact.
 • Senzor de presiune, pentru a evita blocarea aspiratorului robot sub obstacole, ca de exeplmu sub canapea.
 • Cea mai noua tehnologie de aspirare: aspirare 3D.
Inovatie pentru locuinta dumneavoastra!

Aspiratorul Robot Vacuum Cleaner 2 EU isi planifica activitatea pe baza informatiilor transmise de 12 senzori, care  sunt  dispusi pe toata suprafata aparatului:

 • Radar cu ultrasunete;
 • Gyroscop;
 • Accelerometru;
 • Busola electronica;
 • Senzor masurare distanta cu laser (LDS - Laser Distance Sensor);
 • Senzor de viteza;
 • Senzor detectie pereti;
 • Senzor de coliziune;
 • Senzor de diferenta de nivel;
 • Senzor viteza perie;
 • Senzor sac de praf;
 • Senzor de cadere

Principiul de functionare al aspiratorului se bazeaza pe senzorul laser de  estimare a distantei (LSD)incorporat, care scaneaza 360 ⁰, ”vizualizeaza” interiorul casei dvs. cu o frecventa de 1800 de ori pe secunda si analizeaza informatiile despre distante, suprafete, obstacole. 

Acest model are incorporata functia de a trece peste obstacole de pana la 2 cm inatime. Acum nimic nu il mai poate opri.
Acesta este dotat cu tehnologie de varf, bazata pe inteligenta artificiala; are motor japonez NIDEC fara perii ultra silentios, iar procesoarele vor utiliza algoritmul de localizare si mapare simultana (Simultaneous Localization and Mapping - SLAM) pentru a determina traseul optim de curatare a spatiului de lucru.

 

Uita de zgomotul deranjant al unui aspirator. Constructia sitelor (bumbac si material poros) asigura functionarea dispozitivului cu un nivel scazut de zgomot.

Acum, dispozitivul se blocheaza in baza de incarcare mai precis. In plus, acesta dispune de protectie impotriva supratensiunii si a scurtcircuitului. Acest dispozitiv inteligent poate intelege cand nivelul bateriei este scazut si va gasi (utilizand 2 senzori laser) de la sine statia de andocare pentru incarcare.

Bateria puternica de 5200mAh face ca aspiratorul sa poata functiona aproximativ 2,5 ore. Este egal cu curatarea a 250mp de zona de locuit.

In comparatie cu modelul anterior, puterea de Aspiratorul Roborock-Vacuum Cleaner 2 EU-White a fost crescuta la aproximativ 2000Pa (putere de aspirare). Sistemul tip tornada coordoneaza periile principala si laterala asigurand curatarea podelei. Acest dispozitiv inteligent poate recunoaste covorul sau mocheta. De obicei, functioneaza in mod normal de aspiratie, dar cand incepe curatarea covorului, nivelul maxim de aspirare se activeaza si astfel asigura o curatare cat mai aproape de perfectiune.

Cand bateria este incarcata la mai putin de 20% din capacitatea ei, Aspiratorul Roborock-Vacuum Cleaner 2 EU-White se va intoarce automat si se va cupla la statia de alimentare, iar odata reincarcat va relua curatenia din locul in care a ramas.

Aspiratorul Roborock Vacuum Cleaner 2 EU este compatibil cu Perie principala pentru Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum, Set 2 Perii colturi pentru Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum, Protectie Perie principala pentru Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum, Set 2 Filtre Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum si cu Banda protectie pentru Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum.

 

Dimensiuni (L X W X H):35.3*35*9.6cm
Greutate 3.8 Kg
Pachetul contine Aspirator, statia de alimentare,rezervor de apa, protectie impermeabila, manual utilizare
Capacitate baterie 5200mAh
Tip baterie Li-ion
Autonomie 20 zile
Putere 58W
Capacitate 0.48L
Durata baterie 2.5h
Voltaj 14.4V
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Dimensiuni (L X W X H):35.3*35*9.6cm
Greutate 3.8 Kg
Pachetul contine Aspirator, statia de alimentare,rezervor de apa, protectie impermeabila, manual utilizare
Capacitate baterie 5200mAh
Tip baterie Li-ion
Autonomie 20 zile
Putere 58W
Capacitate 0.48L
Durata baterie 2.5h
Voltaj 14.4V
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos