Aspirator robot iRobot Roomba 866

Cod produs: Roomba 866
Brand: iRobot
2.600,00 lei
Livrare in 2-3 zile
Roomba 866 in actiune !

Roomba 866 este potrivit pentru proprietarii de apartamente mari și case, cărora nu le place să facă compromisuri. Noul model 866 oferă eficiență maximă de curățare dată de sistemul AeroForce; de bateria XLife, cu viaţă de până la de două ori mai rezistentă, performanță mai silențioasă și mai confortabilă cu întreținere minimă.

Cel mai inteligent sistem de efectuare a curățeniei și de navigație, iAdapt

Robotul Roomba intră pe piaţă cu sisteme performante, astfel încât iRobot rămâne iRobot. Lista începe cu cel mai important dintre ele - sistemul iAdapt. Cel mai inteligent sistem de curățare și de navigație folosit pentru un spaţiu al lui iRobot foloseste zeci de senzori pentru a monitoriza spaţiul de 67 de ori într-o secundă, în legătură cu 40 de mişcări predefinite. Acest lucru îi permite robotului Roomba să reacţioneze inteligent la condițiile actuale ale spaţiului.

Sistem AeroForce de curățare pe trei niveluri

Lansăm una dintre cele mai importante inovații de la apariţia aspiratoarelor robot pe piață. Eficiența globală a aspiratoarelor a crescut cu 50 %, ca urmare a tehnologiei revoluționare de curățare AeroForce.

1. Perie laterală rotativă

Peria laterală îi permite robotului Roomba curățarea eficientă din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, din colțurile camerelor și din zonele greu accesibile. Acesta este domeniul sistemului Wall Follow.

2. Două extractoare din cauciuc, care se rotesc în sens opus

Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apucă și descompun murdăria și resturile de pe orice tip de podea. Datorită cauciucului, murdăria nu se lipește pe ele și periile aproape nu necesită întreținere.

3. Putere mare de aspirare

Sistemul AeroForce concentrează flux de aer în spațiul îngust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare. Împreună cu noul motor, crește dramatic puterea de aspirare a aspiratorului robotic seria Roomba 800. Aceasta a crescut de până la cinci ori, comparativ cu seria anterioară de roboți. Filtrarea este realizată prin filtrul HEPA.

Cap de curățare AeroForce

Modelul Roomba 866 este echipat cu un cap de curățare AeroForce, care se adaptează dinamic la suprafața care trebuie curățată, fie că este gresie, mochetă, linoleum sau parchet.

AeroForce, capacitate mare de colectare

Roomba 880 are recipient de colectare AeroForce pentru resturi ; colectează chiar și cele mai fine particule de praf prin utilizarea filtrului HEPA. Senzorul de coş plin anunţă că este timpul să-l goliţi.

Detectare acustică și optică de murdărie

Sistemul Dirt Detect 2nd generation (sistem detectare murdărie, a doua generaţie) detectează locurile foarte murdare, prin utilizarea senzorilor acustici și vizuali și curăţă intens aceste pete.

Curățare în funcție de program

Cu funcția de curățare programată, puteți seta data și ora la care doriți ca robotul să înceapă curățenia. Roomba se descurcă chiar dacă este întuneric sau există obstacole, astfel încât mereu curăţă foarte bine, chiar și fără prezența dvs.. Robotul poate fi programat pentru curățenie în momente diferite, în fiecare zi. Puteți seta robotul, de exemplu, pentru a curăța de trei ori pe săptămână, iar robotul va curăța în momentul planificat în fiecare săptămână și veţi avea o podea curată.

Timp de incarcare
120 min
Dimensiuni
35 x 35 x 9,3 cm
Greutate robot
3,85 kg
Moduri de curatare
Aspirator
Durata de viata a bateriei
60 minute
Nivelul zgomotului
60 dB
Functii
Baterie reincarcabila
Programabil
Senzor Anti-Cadere
Senzor Anti-Coliziune
Indicator luminos
Avertizare sonora
Tehnologii
AeroVac
Anti-Collision
Anti-tangle
Dirt Detect ™
iAdapt
Xlife
Capacitate colectare
600 ml
Tip aspirare
Uscata
Suprafete
Multi-Suprafete
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
Timp de incarcare:
120 min
Dimensiuni:
35 x 35 x 9,3 cm
Greutate robot:
3,85 kg
Moduri de curatare:
Aspirator
Durata de viata a bateriei:
60 minute
Nivelul zgomotului:
60 dB
Functii:
Baterie reincarcabila, Programabil, Senzor Anti-Cadere, Senzor Anti-Coliziune, Indicator luminos, Avertizare sonora
Tehnologii:
AeroVac, Anti-Collision, Anti-tangle, Dirt Detect ™, iAdapt, Xlife
Capacitate colectare:
600 ml
Tip aspirare:
Uscata
Suprafete:
Multi-Suprafete
REVIEW-uri CLIENTI
(0 reviews)
incantat de acest produs?
Adauga in cos