0
0
0741-ROBOTI (0741-762684) | CONTACT

Purificator de aer Lightair IonFlow Evolution GREY impotriva poluantilor, bacteriilor, virusurilor RESIGILAT

Brand: Lightair   |  Cod produs: D0B4CD
2.150,00 lei
La comanda
Urmareste-l in actiune!

Evolution este cea mai recenta versiune de purificatoare pentru casa si birou. Au fost facute mari progrese in usurinta de utilizare, functionalitate, materiale si design. Acesta este mai inalt decat modelul Surface si un pic mai scurt decat modelul Style. Evolution ofera aceeasi eficienta a unui purificator de aer bazat pe filtru HEPA, dar fara zgomot, schimbarea filtrului care de obicei este scump sau consum ridicat de energie. Se potriveste perfect pe o masa, pe biroul dumneavoastra sau chiar pe podea.

  • Eficienta 99,94%
  • Fara Filtru
  • Silentios
  • Consum Redus De Energie

1. Aerul din interior este plin de particule care provin de la tine, din imprejurimile tale si activitatile de zi cu zi, cum ar fi bacterii, virusi, mucegai, polen, gaze de esapament, praf, etc.

2. Lightair IonFlow 50 genereaza miliarde de electroni pe secunda care se transforma in ioni negativi.

3. Ionii negativi incarca particulele din aer negativ.

4. Dupa ce particulele au fost incarcate negativ sunt atrase de colectorul incarcat pozitiv care actioneaza in esenta ca un magnet mare de murdarie. IonFlow 50 este deosebit de eficient in indepartarea celor mai mici particule din aer, care sunt considerate cele mai periculoase pentru sanatatea noastra.

5. Colectorul va deveni murdar pe exterior. Cat de murdar si cat de repede depinde de cat de poluat este mediul inconjurator in care este pus.

6. Atunci cand este necesar colectorul poate fi indepartat cu usurinta, clatit in apa si apoi refolosit.

Stii ce respiri?
Purificator de aer Lightair IonFlow Evolution GREY impotriva poluantilor, bacteriilor, virusurilor RESIGILAT / 2.150,00 lei
La comandă